|

Kadıköy'de Bahattin Şimşek vakası: "Başakşehir'den aldı Fenerbahçe'ye verdi"

Fenerbahçe'nin Başakşehir'i 4-1 yendiği mücadeleye hakem Bahattin Şimşek damga vurdu. Gustavo'yu VAR'dan uyarı gelmesine rağmen atmayan Şimşek, Başakşehirli üç isme kırmızı kart göstererek gecenin en çok konuşulan adamı oldu. Şimşek için Fenerbahçeliliğiyle bilinen futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Hakem maçı Başakşehir'den aldı, Fenerbahçe'ye verdi. Fenerbahçeliler kusura bakmasın" ifadelerini kullandı.

21:06 - 23/12/2020 Çarşamba
Güncelleme: 12:45 - 24/12/2020 Perşembe
Yeni Şafak
Bahattin Şimşek
Bahattin Şimşek

Fenerbahçe'nin Başakşehir ile oynadığı maçta hakem Bahattin Şimşek gösterdiği yönetimle mücadelenin önüne geçti. Şimşek, sarı lacivertlilerin 4-1 kazandığı maçta Başakşehirli Rafael, İrfan Can ve teknik direktör Okan Buruk'u kırmızı kartla sahadan attı.

Bahattin Şimşek'in maçı etkileyen kararları;

-12. dakikada Gustavo'nun yaptığı sert hareket için VAR'dan gelen uyarıya rağmen kırmızı kart çıkartmadı.

-Fenerbahçe'nin 2. golünde autun korner olarak karara bağlanması.

-Başakşehirli Rafael'e gösterilen ilk sarı kart hatalı. Pozisyonda kart Skrtel'e çıkmalıydı. Bu karta tepki gösteren Rafael ikinci sarı kartla oyundan atıldı.

-Okan Buruk bu pozisyona gösterdiği tepki nedeniyle oyundan atıldı.

-İrfan Can, hakemin kararlarına isyan ettiği için oyundan atıldı.

Rıdvan Dilmen ne dedi?
  • "Hakem Gustavo'nun kırmızı kartını vermedi. Fenerbahçe'nin 2. golünde autu korner verdi. Skrtel faul yapmışken Rafael'e sarı kart verdi ve kırmızı kartla attı. Sonrasındaki kartlar da bu yüzden geldi. Skora etki eden 3 karar. Hakem maçı Başakşehir'den aldı Fenerbahçe'ye verdi. Fenerbahçeliler kusura bakmasın"

#Fenerbahçe
#Başakşehir
#Bahattin Şimşek
3 yıl önce