|

Sinan Engin, Aziz Yıldırım'ın Pereira kararını açıkladı

Beşiktaş Eski Genel Menajeri ve futbol yorumcusu Sinan Engin, Fenerbahçe'de kalıp, kalmayacağı merak konusu olan Vitor Pereira ile ilgili flaş bir açıklamada bulundu. Engin, sarı lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım'ın Portekizli teknik adam konusundaki kararını canlı yayında açıkladı.

Yeni Şafak
09:59 - 20/05/2016 Cuma
Güncelleme: 11:12 - 20/05/2016 Cuma
Yeni Şafak
Aziz Yıldırım (Fenerbahçe Başkanı)
Aziz Yıldırım (Fenerbahçe Başkanı)

Süper Lig'in sona ermesinin ardından Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın geleceği hakkında haberler çıkmaya başladı. Türkiye Kupası Finali'nde karşılaşacağı Galatasaray maçından da olumsuz bir sonuçla ayrılması durumunda takımdan gönderileceği belirtilen Pereira için Sinan Engin sürpriz açıklamalarda bulundu.



Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol isimli programda konuşan Sinan Engin, Fenerbahçe'nin Vitor Pereira ile yola devam edeceğini söyledi. Güçlü bir kaynaktan haber aldığını belirten Sinan Engin; "Ben kesin bir haber aldım. Pereira Fenerbahçe'de kalacak. Kalacak kardeşim!.." diye konuştu.




Vitor Pereira dün oynanılan Sivasspor maçının ardından yaptığı sezon değerlendirmesinde ikinci olduklarından dolayı mutlu olmadığını ve gelecek sezon ligi şampiyon bitirmek istediklerini söyledi. Portekizli teknik adamın bu açıklamaları Pereira'nın gelecek sezonda takımda kalacağı şeklinde yorumlandı.








#Fenerbahçe
#Aziz Yıldırım
#Sinan Engin
#Vitor Pereira
8 yıl önce