|

Süper Lig’de ertelenen maçların oynanacağı tarih ve saat belli oldu

Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta ertelenen Beşiktaş-Fraport TAV Antalyaspor maçı ile 23. haftadan ertelenen Giresunspor-Yukatel Kayserispor, Fenerbahçe-Konyaspor ve Ümraniyespor-Adana Demirspor maçlarının oynanacağı tarih ve saat TFF tarafından açıklandı. Buna göre Beşiktaş-Fraport TAV Antalyaspor maçı 26 Şubat Pazar günü saat 19.00'da Vodafone Park'ta oynanacak. Peki Süper Lig ne zaman başlayacak, maçlar ne zaman oynanacak? İşte Süper Lig’de ertelenen diğer maçların oynanacağı tarih.

11:45 - 24/02/2023 Cuma
Güncelleme: 11:53 - 24/02/2023 Cuma
Yeni Şafak
Ertelenen Süper Lig maçları ne zaman oynanacak?
Ertelenen Süper Lig maçları ne zaman oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'de 14 ve 23. haftadan erteleme maçları hafta sonu yapılacak. Taksim'de yaşanan bombalı saldırı nedeniyle 14. haftadan ertelenen Beşiktaş-Fraport TAV Antalyaspor ile Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle 23. haftadan tehir edilen Bitexen Giresunspor-Yukatel Kayserispor, Fenerbahçe-Arabam.com Konyaspor ve HangiKredi Ümraniyespor-Adana Demirspor müsabakaları yarından itibaren gerçekleştirilecek. Erteleme maçlarının programı şu şekilde:

25 Şubat Cumartesi hangi maçlar var?

19.00 Bitexen Giresunspor-Yukatel Kayserispor (Çotanak Spor Kompleksi)

19.00 Fenerbahçe-Arabam.com Konyaspor (Ülker)

26 Şubat Pazar kimin maçı var?

16.00 HangiKredi Ümraniyespor-Adana Demirspor (Ümraniye Şehir)

19.00 Beşiktaş-Fraport TAV Antalyaspor (Vodafone Park)

Futbol müsabakaları öncesinde 1 dakikalık saygı duruşundu bulunulacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler anısına 25 Şubat-6 Mart 2023 tarihlerinde oynanacak tüm profesyonel karşılaşmalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.

Süper Lig'de maçlar ne zaman başlayacak?

Süper Lig ne zaman başlayacak, maçlar ne zaman oynanacak?

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremler dolayısıyla bir araya gelen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Kulüpler Birliği Vakfı yöneticilerinin toplantısında, liglerin 3-4 Mart itibarıyla devam etmesi kararı çıktı. Buna göre; Süper Lig maçları 3-4 Mart tarihlerinde oynanmaya başlayacak.


#süper lig
#süper lig ertelene maçlar
#Beşiktaş-Antalyaspor
#Fenerbahçe-Konyaspor
1 yıl önce