|

WhatsApp’a para gönderme özelliği geliyor

Her geçen gün kullanıcılarını yeni özellikler ile buluşturan mesajlaşma devi WhatsApp, para transferi özelliğini devreye sokmayı planlıyor. Test aşamasında olan bu özellik hayata geçtiğinde kullanıcılar, aralarında kolayca para gönderip alma imkanına kavuşacak.

Yeni Şafak
16:25 - 16/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 16:26 - 16/08/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
WhatsApp'ta test edilen özelliği göre kullanıcılar, kendi aralarında para alışverişi gerçekleştirebilecek.
WhatsApp'ta test edilen özelliği göre kullanıcılar, kendi aralarında para alışverişi gerçekleştirebilecek.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın, kullanıcılarına sunduğu yenilikler, bir mesajlaşma platformundan fazlasını vaat ediyor. Her geçen gün yepyeni özellikler ile kullanıcılarının karşısına çıkan WhatsApp, tüm kullanıcılarının uygulama üzerinde daha fazla vakit geçirmesini sağlamak için elinden gelen tüm çabayı gösteriyor.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde mesajlaşma devi fotoğraf filtreleri özelliği için düğmeye basmıştı. Şimdi ise dijital çağın en önemli ihtiyaçlarından biri olan para transferi özelliğini devreye sokmaya çalışıyor.

Henüz test aşamasında olan bu özellik sayesinde WhatsApp kullanıcıları, arkadaşları arasında bankalar arası para transferi yapabilme imkanı bulacak. Facebook’un bünyesinde bulunan mesajlaşma platformu, Türkiye’de güvenlik ve kullanım kolaylığı sorunsalı aşıldıktan sonra kullanıma sunulacağı ifade ediliyor.

#WhatsApp
#Para transferi
#Mesaj
7 yıl önce
default-profile-img