|

Yeni iPhone'ların fiyatları belli oldu

Apple, yeni iPhone modellerini 12 Eylül tarihinde resmen tanıtacak. Yeni modellerin Türkiye ve yurt dışı fiyatlarıyla ilgili bilgiler şimdiden gelmeye başladı. İşte Apple’ın tanıtacağı iPhone Xc, iPhone XS ve iPhone XS Plus’ın fiyatları..

Yeni Şafak
11:02 - 10/09/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:07 - 10/09/2018 Pazartesi
Yeni iPhone'ların tamamında iPhone X ile başlayan 'çentik' tasarımın hakim olacağı artık neredeyse kesinleşti.
Yeni iPhone'ların tamamında iPhone X ile başlayan 'çentik' tasarımın hakim olacağı artık neredeyse kesinleşti.

Cupertino merkezli firma 12 Eylül tarihinde büyük bir etkinlikle üç yeni modelini tanıtacak. Bu modeller son sızıntılara göre 5.8 inç OLED ekranlı iPhone XS, 6.5 inç OLED ekranlı iPhone XS Plus ve 6.1 inç LCD ekranlı iPhone XC olacak. Cihazların fiyatıyla ilgili çeşitli spekülasyonlar bulunuyor.

Yurt dışı fiyatları için iki tahmin bulunuyor

  • Bazı kaynaklara göre iPhone XS 799 dolar, iPhone XS Plus 999 dolar ve LCD ekranlı iPhone CX’nin ise 699 dolar olacağını ön görüyor. Bir başka söylentiye göreyse iPhone XS 999 dolar, iPhone XS Plus modeli de 1.049 dolar ve iPhone XC’nin 799 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkacağı düşünülüyor.

Türkiye satış fiyatları dudak uçuklatıyor

12 Eylül’de tanıtılacak olan üç iPhone modelinin Türkiye satış fiyatlarıysa oldukça abartılı olacak gibi duruyor. Milliyet’in haberine göre iPhone XC 10 bin TL, iPhone XS 12 bin TL ve iPhone XS Plus modelinin ise 15 bin TL’den satışa çıkacağı belirtiliyor.

#iPhone
#Apple
#iPhone XS
#iPhone XS Plus
6 yıl önce