|

beIN Sports: Denizlispor Hatayspor maçı canlı yayın izle

Süper Lig'in 19. haftasında Denizlispor kendi sahasında Hatayspor ile karşı karşıya geliyor. Küme düşme hattında bulunan Denizlispor, kendi evinde Hatayspor'u yenerek ateş hattından kurtulmak istiyor. Saat 13.30'da başlayacak olan mücadele beIN Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

12:07 - 17/01/2021 Pazar
Güncelleme: 12:24 - 17/01/2021 Pazar
Diğer
beIN Sports.
beIN Sports.

Süper Lig'de 19. hafta maçları tüm heyecanı ile devam ediyor. Son haftaların en formda takımlarından Hatayspor ile karşılaşacak olan Denizlispor'da takımın en golcü ismi Hugo Rodallega ile sol bek Zakarya Bergdich, sarı kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.

beIN Sports nasıl canlı izlenir?

Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden beIN Sports'u canlı olarak izleme imkanına sahip olabilirsiniz.

Denizlispor, Hatayspor’u ağırlıyor

Süper Lig'de geçen hafta Çaykur Rizespor'la deplasmanda 1-1 berabere kalan düşme hattındaki Yukatel Denizlispor evinde Atakaş Hatayspor'la karşı karşıya gelecek.

Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak mücadeleyi hakem Koray Gençerler yönetecek. Ligde 14 puanla 20'nci sırada yer alan yeşil-siyahlı ekipte takımın en golcü ismi Hugo Rodallega ile sol bek Zakarya Bergdich, sarı kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.

Aissati'nin ayrıldığı, Oğuz'un kadro dışı olduğu Ege ekibinde sakatlıkları süren Mustafa Yumlu, Sakıb Aytaç ve Özgür Çek de yine takımdaki yerlerini alamayacak. Tedavileri sona eren Neven Subotic ve Fede Varela'nın durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. Teknik direktör Yalçın Koşukavak, sahalarında kayıp yaşamak istemediklerini söyledi. Koşukavak, "Hatayspor iyi bir takım. Ancak şiddetle galibiyete ihtiyacımız var. Önemli eksiklerimiz olsa da kazanacağız" dedi

Denizlispor'da boykot krizi

Atakaş Hatayspor'u ağırlayacak Yukatel Denizlispor'da maça saatler kala boykot krizi yaşandı. Mali sıkıntıların yaşandığı yeşil-siyahlılarda paralarını alamayan futbolcular son antrenmanı boykot etti. Maç öncesi son idmana çıkmayan takımın kampa girmeyi de kabul etmediği, kampa girmeden direkt Denizli Atatürk Stadı'nda bugün saat 13.30'da başlayacak maça gelmekte direttikleri öğrenildi. Hafta içinde destek çağrısı yapan, kulübe güçlü talip olması durumunda önünü açacaklarını açıklayan yönetim, futbolcuları ikna etmeye çalışıyor. Daha önce Aissati'nin sözleşmesini tek taraflı feshettiği Denizlispor'da paralarını alamayan 5 yabancı oyuncu da FIFA kanalıyla kulübe ihtar çekmişti

İki takım arası istatistikler

Denizlispor bugüne kadar Hatayspor'u konuk ettiği hiçbir lig (1. Lig ve 2. Lig) maçını kaybetmedi (5G 2B).

Denizlispor ile oynadığı son üç lig maçını kaybetmeyen Hatayspor (1G 2B), rakibine en son Eylül 1975'te 2. Lig'de mağlup oldu.

Evinde oynadığı son altı Süper Lig maçının beşini kaybeden Denizlispor (1G), tek galibiyetini Yalçın Koşukavak yönetiminde çıktığı ilk karşılaşmada aldı (1-0 vs Alanyaspor).

Süper Lig'de oynadığı son iki maçı kazanamayan Hatayspor (1B 1M), bu sezon üst üste üç karşılaşmayı galibiyetsiz geçmedi.

Geçen sezondan bu yana Süper Lig'e yükselen takımlara rakip olduğu beş maçın dördünü kazanan Denizlispor (1M), tek yenilgisini evinde Gaziantep FK'dan aldı (0-1).

Bu sezon Süper Lig maçlarında en uzun süre geride oynayan takım Denizlispor (731 dakika).

Denizlispor bu sezon Süper Lig maçlarının ilk yarılarında en fazla gol yiyen takım (19). Öte yandan ikinci 45 dakikalarda kalesinde Horozlar'dan (9) daha az gol gören sadece iki ekip var (8; Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor).

Bu sezon Süper Lig'de attığı gollerle takımına en fazla puan kazandıran oyuncu, Denizlispor forması giyen Hugo Rodallega (8 golle 10 puan).

Süper Lig'de ilk maçına çıktığı 2015/16 sezonundan bu yana lige yeni yükselen takımlara Hugo Rodallega'dan (13) daha fazla gol atan tek oyuncu Edin Visca (15).

Hatayspor'un Süper Lig'de rakip filelere gönderdiği son 14 golün 11'ini kaydeden Aaron-Salem Boupendza, bu gollerin dokuzunu son dört karşılaşmada attı.

#Hatayspor
#Denizlispor
#beIN Sports
3 yıl önce