|

Dijital dönüşümle işlemler kağıtsızlaşıyor

NN Hayat ve Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Metin Gül, mükemmel müşteri deneyimi için emeklilik sektöründe dijital dönüşümün sürdüğünü, süreçlerin otomatikleştiğini ve işlemlerin kağıtsızlaştığını belirtti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/11/2017 Cuma
Güncelleme: 03:14 - 3/11/2017 Cuma
Yeni Şafak
​NN Hayat ve Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Metin Gül
​NN Hayat ve Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Metin Gül

Hayat ve emeklilik sektöründe dijitalleşme sürüyor. Müşterilerine hızlı, kolay ve güvenli iletişim kurma ve işlem yapma olanağı sunmak amacıyla dijital yatırımlarını sürdüren NN Hayat ve Emeklilik, ekim ayında “Online Tazminat Sorgulama” hizmetini hayata geçirdi ve dijitalleşmenin en önemli ayaklarından biri olarak gördüğü “Kağıtsız BES” projesinin ilk fazını tamamladı. “Online Tazminat Sorgulama” hizmeti ile sigortalılar ve varisler internet sitesi üzerinden tazminat dosya ve ihbarlarına ait son durumu görme imkânına sahip olurken anlık statü takibi yaparak eksik evraklarını kontrol edebilecekler. Basit, kolay ve anlaşılır şekilde tasarlanan bu ekrana TC kimlik numarası ile giriş yapılarak tek adımda bilgilere ulaşmak mümkün. Dijitalleşme sürecinin en önemli ayaklarından biri olan “Kağıtsız BES” projesinin ilk fazını da hayata geçiren şirket, iki aşamaya ayrılan projenin tamamlanan bu aşamasında, katılımcıların talebi doğrultusunda sözleşmelerini e-posta adreslerine iletmeye başladı. NN Hayat ve Emeklilik bu projeyle müşterileri ile daha hızlı ve kolay iletişim kurmayı hedefliyor.

‘HEDEF MÜKEMMEL MÜŞTERİ DENEYİMİ’

NN Hayat ve Emeklilik Operasyon ve Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Metin Gül, teknoloji alanında önemli adımlar attığını belirterek, “Müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda her zaman yeni uygulamalar geliştirerek farkımızı ortaya koyuyoruz. Dijitalleşme yolunda müşteri odaklı çözümlerimiz devam edecek. Süreçlerimizi otomatize ederek kağıtsız işlem gerçekleştirilmesini sağlamak ve müşterilerimize online ortamlardan sunduğumuz hizmetleri her geçen gün artırmak, hızlı ve kolay süreçlerimizle mükemmel müşteri deneyimi sunmanın temelini oluşturuyor” dedi.

#Dijital İşlem
#Kağıt
6 yıl önce