|

Gayrimenkule yeni model

Gayrimenkul sektörüne yeni bir ödeme modeli daha kazandırıldı. 'Fifti-fifti' modeline göre müşteri bedelin yarısını ödeyecek, kalan yarısını ise Dumankaya karşılayacak. Daire, 10 yıl boyunca sahibine getiri sağlayacak.

Yeni Şafak
07:00 - 16/09/2015 Çarşamba
Güncelleme: 23:40 - 15/09/2015 Salı
Yeni Şafak

Dumankaya, gayrimenkul sektöründe bir ilke daha imza attı. Dumankaya İnşaat'ın hayata geçirdiği yeni finansman modeli “Fifti-Fifti” ile birikimini en kazançlı şekilde değerlendirmek isteyen yatırımcıların yapacakları konut yatırımının yarı bedelini Dumankaya ödüyor. Fifti-Fifti Modeli, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir, Miks projelerindeki konutlar veya tüm Dumankaya projelerindeki ticari üniteler için geçerli olacak.



YENİ BİR SATIN ALMA SÜRECİ


Modele ilişkin değerlendirmelerde bulunan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, Fifti Fifti modeli ile konut sektöründeki satın alma süreçlerine yepyeni bir boyut kazandıracaklarının altını çizdi. Dumankaya, “Fifti-Fifti Modeli'ne göre yatırımcı beğendiği konut için toplam bedelin yüzde 25'i ile yüzde 50'si aralığında kendi belirlediği bir miktarı peşinat olarak yatıracak. Dumankaya'nın anlaşmalı olduğu ya da tüketicinin tercih edeceği finans kuruluşları üzerinden kredilendirilecek kalan yüzde elli için Dumankaya, 10 yıl süreyle getiri destek ödemesini gerçekleştirecek. Bu süre boyunca daire sahibine düzenli ödenecek getiri desteği ile konut kredisinin kalan yarısı da Dumankaya tarafından finanse edilmiş olacak” diye konuştu.







10 YIL GELİR GARANTİLİ


Yatırımcının gayrimenkulün tamamını peşin olarak satın almayı tercih ettiği taktirde de modelin geçerliliğini koruduğuna dikkat çeken Barış Dumankaya, “Yatırımcı peşin olarak satın aldığı gayrimenkulün gelirini 10 yıl boyunca her ay garantilemiş oluyor. Bu yeni finansman sistemi üzerinde yoğun olarak çalışılmış, rasyonel ve matematiksel temeli olan bir model. Sürekliliği ve kalıcılığı olan bir sistem" dedi.



Finansal kardeşlik


Fifti-Fifti Modeli'nin finansal kardeşlik projesi olduğunu vurgulayan Barış Dumankaya, “Dumankaya ortaya bir değer koyuyor. Bu değerin finansmanından, markalamasına kadar gelin ortak çalışalım ve bu projeleri bir üst noktaya taşıyalım. Böylelikle Dumankaya'dan satın aldığınız konutunuzun yarısını Dumankaya güvencesi ödesin. Bu süreçte hem siz kazanın, hem de biz” şeklinde konuştu.


#Fifti-Fifti Modeli
#emlak
#gayrimenkul
#Barış Dumankaya
#Flex Office
9 yıl önce