|

Elif Nur Bayram kimdir? İşte AK Parti'nin en genç milletvekili adayı

Elif Nur Bayram kimdir sorusunun yanıtını sizler için hazırladık. AK Parti milletvekili adaylarının belli olmasının ardından bir ilk yaşandı. 18 yaşında en genç milletvekili adayı olan Elif Nur Bayram, Kocaeli 11. Sıradan aday gösterildi. Peki Elif Nur Bayram kimdir?

Yeni Şafak
08:47 - 22/05/2018 Salı
Güncelleme: 09:26 - 22/05/2018 Salı
Diğer
18 yaşındaki Elif Nur Bayram Kocaeli 11. sıradan aday oldu.
18 yaşındaki Elif Nur Bayram Kocaeli 11. sıradan aday oldu.

Elif Nur Bayram’ın kim olduğu merak konusu oldu. En genç milletvekili unvanını elinde bulunduran Elif Nur Bayram, Kocaeli 11. sıradan aday gösterildi.

ELİFNUR BAYRAM KİMDİR?

2000 Kocaeli doğumlu olan Elif Nur Bayram, Kocaeli Fen Lisesi son sınıf öğrencisi. Doktor ve milletvekili hayali olan genç Elif Nur Bayram, en genç yıl milletvekili adayı oldu.

“GENÇLİK İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

“Ben aday gösterilip seçilirsem mecliste başta eğitim olmak üzere gençlerin sorunları ile yakından ilgilenmek istiyorum” diyen Elif Nur Bayram, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Türkiye’nin önünü açmak için önemli işlere imza attı. Ben de bu hizmetlerin bir parçası olmak istiyorum. Özellikle gençlerle ilgili projelerin hayata geçirilmesinde önemli katkıların olacağına inanıyorum” şeklinde konuşmuştu.

#Elif Nur Bayram
#AK Parti
#Elif Nur Bayram kimdir?
6 yıl önce
default-profile-img