|

Akşener'den eski ortaklarına sert mesaj: Onun bunun ağız kokusunu çekmeden tek başımıza seçime gireceğiz

Bursa'da partisinin il başkanlığını ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlere ilişkin konuştu. Eski ortaklarına sert mesajlar gönderen Akşener, bir kez daha seçimlere tek gireceklerini söyledi. Akşener, "Bu seçimlere her bir yerde tek başınıza girecek gibi hazırlanacağız. Biz hür ve müstakil bir siyasi parti olarak bu seçimde kendimizin kaç kilo ettiğini paylaşacağız, tarttıracağız, göreceğiz. En önemlisi onun bunun ağzı kokusunu çekmeden hakaret yemeden başımız öne eğilmeden sonuç bizimdir." dedi.

14:58 - 4/09/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
Bursa'da konuşan Meral Akşener, eski ittifak ortaklarına göndermede bulundu.
Bursa'da konuşan Meral Akşener, eski ittifak ortaklarına göndermede bulundu.

Geçtiğimiz günlerde partisinin Afyonkarahisar'da düzenlediği programda eski ortaklarına zehir zemberek sözlerle yüklenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den yerel seçimlere ilişkin yeni açıklamalar geldi.



"Bu seçimde kendimizin kaç kilo ettiğini göreceğiz"

Bir düğün törenine katılmak için Bursa'ya gelen Akşener, bir kez daha seçimlere tek gireceklerini söyledi. Akşener şöyle konuştu:

"Bugün burada vira Bismillah diyoruz. Yerel seçimlere hazırlanacağız. Her bir ilçe için mutlaka adayınız olacak onları konuşacağız. Bu seçimlere her bir yerde tek başınıza girecek gibi hazırlanacağız. Bu netlikte söylüyorum. Biz hür ve müstakil bir siyasi parti olarak bu seçimde kendimizin kaç kilo ettiğini paylaşacağız, tarttıracağız, göreceğiz. Kendimizi seçmene millete anlatacağız. Çok çalışacağız kaç kilo ediyoruz göreceğiz. Hedefimiz elbette ki belediye başkanlıklarını almak. Ama en önemlisi onun bunun ağzı kokusunu çekmeden hakaret yemeden başımız öne eğilmeden sonuç bizimdir. Sonuç neyse. Artıysa hepimizindir, eksiyse de sorumlu benimdir. Gereğini yapacağım"


#Meral Akşener
#İYİ Parti
#Millet İttifakı
9 ay önce