|

Anne yüreği dayanmadı

Mardin Midyat’ta PKK’lıların saldırısında şehit olan polis memuru Ökkeş Özdemir’in annesi 5 gün sonra kalp krizi geçirerek vefat etti. Anne Meryem Özdemir şehit oğlunun yanına defnedildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/06/2016 Cuma
Güncelleme: 23:22 - 16/06/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Mardin'in Midyat ilçesinde Emniyet Müdürlüğüne PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Ökkeş Özdemir'in (27) annesi Meryem Özdemir (52), hayatını kaybetti. Ökkeş Özdemir'in annesi Meryem Özdemir, önceki akşam saatlerinde Osmaniye'deki evinde rahatsızlandı. Ambulansla hastahaneye kaldırılan Özdemir, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Özdemir'in bir süredir kalbinden rahatsız olduğu ve tedavi gördüğü öğrenildi.



OĞLUNA KAVUŞTU


Oğlunun tabutunun arkasından “Ben bu acıya nasıl dayanırım. Son kez yüzünü bir göreyim” diyerek törene katılanları duygulandıran Meryem Özdemir'in cenazesi dün sabah saatlerinde Osmaniye Devlet Hastanesi'nden alınarak Çağşak Köyü'ne getirildi. Evinde helallik alınmasından sonra köy mezarlığına götürülen Özdemir'in naaşı, cenaze namazının ardından şehit oğlu Ökkeş Özdemir'in yanına defnedildi.



BABANIN BÜYÜK ACISI


Bir hafta arayla hem oğlunun hem de eşini kaybetmenin acısını yaşayan Mustafa Özdemir, defin sonrası büyük oğlu Astsubay Nurettin Özdemir ve yakınlarıyla birlikte taziyeleri kabul etti.


#Ökkeş Özdemir
#Midyat
#Meryem Özdemir
8 yıl önce