|

Antalya’da yol çöktü

Antalya'nın Kepez ilçesinde etkili olan yağmur nedeniyle 2 araç, biriken sulardan dolayı çöken yolu fark etmedi ve çukura düştü.

Yeni Şafak
19:37 - 14/11/2017 Salı
Güncelleme: 19:43 - 14/11/2017 Salı
IHA
Çukurun içine düşen araç
Çukurun içine düşen araç

Antalya’da etkili olan yağmur nedeniyle alt yapı çalışması devam eden yol çöktü. Biriken sulardan dolayı çökmeyi fark etmeyen bir özel halk otobüsü ve bir ticari araç çukura düşerek mahsur kaldı.

Olay, Antalya’nın Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi 2258 sokakta meydana geldi. Saat 16.45 sıralarında Antalya’da belirli aralıklarla etkili olan yağmur yağışı, alt yapı çalışması yapılan ve henüz asfaltlanmayan caddede seyir halindeki bir özel halk otobüsü, bir de hafif ticari araç çökme sonucu yolda mahsur kaldı.


Can ve mal kaybı yaşanmadı

Yaşanan olayda herhangi bir yaralı ve can kaybı yaşanmazken, özel halk otobüsünde olan yolcular tahliye edildikten sonra başka otobüslerle gönderildi. Otobüs ve hafif ticari araç iş makineleri yardımıyla göçükten çıkarıldı. Çöken yol belediye ekipleri tarafından kepçelerle tekrar dolduruldu. Yol daha sonra tekrar trafiğe açıldı.

Cadde üzerinde evleri olan vatandaşlar ise, herhangi bir yağış esnasında yolun suyla dolmasından şikayetçi olduklarını dile getirdiler.

#Antalya
#Kepez
#çukur
6 yıl önce