Danıştay önünde yargıçlara hakaret

Oğuzhan Ürüşan
04:00, 19/04/2025, CumartesiG: Güncelleme: 07:18, 19/04/2025, Cumartesi
Yeni Şafak
Danıştay önünde yargıçlara hakaret
Özel’e, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci, CHP Grup Başkanvekili Murat Emir ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş eşlik etti.

Son günlerde siyasi nezakete sığmayacak saldırgan bir dili alışkanlık haline getiren Özgür Özel, şimdi de yargıya saldırdı. Özel, Danıştay'ın önünde Can Atalay hakkında karar veren yargıçlara ‘zibidi’ şeklinde hakaret etti.

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit’i ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TİP’li Can Atalay hakkında karar veren yargıçlara ‘zibidi’ hakaretinde bulundu. Özgür Özel, Danıştay Başkanı Zeki Yiğit’e ziyaretin ardından basın açıklamasında bulundu. AYM’nin yine Atalay hakkındaki kararını korsan şekilde TBMM’de okutan Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca’ya da sahip çıkarak Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’u tehdit etti.


YAVAŞ DA EŞLİK ETTİ

CHP lideri, Anayasa Mahkemesi (AYM) kararlarına rağmen millet iradesinin tanınmadığını ileri sürerek “Hataylılar seçecek, zibidinin bir tanesi salmayacak, AYM karar verecek, zibidi direnecek” diye konuştu. Ziyarette Özel’e, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci, CHP Grup Başkanvekili Murat Emir ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş eşlik etti.


KURTULMUŞ’U DA HEDEF ALDI

Özel çıkıştaki açıklamasında, Meclis’te Atalay için oldubittide bulunan CHP’li Karaca hakkında Meclis yönetiminin atacağı adıma gönderme ile “Yaptırım uygulayacakmış. Ne yaptırım varmış, bilmiyorum. Hiçbir yerde onun bir yaptırım uygulayabileceği yazmıyor. Ortada kusur varsa bugüne kadar kendi işlediği kusur var. Bu yaptırıma kim karar veriyor? İlkokul öğretmeni misin sen? Burası ne ilkokul ne Numan Kurtulmuş ilkokul öğretmeni, müdürü” diyerek Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’u hedef aldı.


İBB’yi böyle batırdılar
Gündem
İBB’yi böyle batırdılar
Kurultay davasında 3 olasılık
Gündem
Kurultay davasında 3 olasılık
Korsan eylem planlı çıktı
Gündem
Korsan eylem planlı çıktı
Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026