|

Kemer'de roketli saldırı

Antalya Kemer karayolu üzerindeki dağlık alandan iki roket atıldı. Teröristlerin roketlerinden biri bir balıkçı dükkanına isabet etti. Bölgeye çok sayıda ambulans ve özel harekât timi sevk edildi. Özel timler teröristleri yakalamak için dağlık alanı karış karış arıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 22:37 - 14/10/2016 Cuma
Yeni Şafak

Antalya'da teröristlerin Kemer karayolu üzerinde akaryakıt tankerine roketli saldırısında, balıkçı barınağı isabet aldı. Şans eseri ölen ve yaralanan olmazken, bir balıkçılık şirketinin deposu hasar gördü. Yoldan geçen bir tankere de teröristler el yapımı patlayıcı attı. Bir diğer iddia ise saldırının balık alan polislere yönelik olduğu yönünde. İkinci roketin denize düştüğü belirlendi. Özel Harekat ekipleri bölgede arama çalışması başlattı. Denize düşen roket de aranıyor.



TANKERE BOMBA ATILDI


Olay dün saat 10.30'da meydana geldi. Teröristlerin dağlık alandan attığı 2 roketten biri, mezat alanının arkasında bir balıkçılık şirketinin deposuna isabet ederken, diğeri boş alana düştü. Bu sırada barınak önündeki yoldan geçen bir akaryakıt tankerine patlayıcı atıldı, ancak isabet almadı. Olayın duyulması üzerine bölgeye Özel Harekat timleri ile sağlık ekipleri sevk edildi.



DOLUM TESİSİ HEDEFTİ


Teröristlerin hedefinin dolum tesislerinden yakıt aldıktan sonra karayoluna çıkan tankerler olduğu, ancak roketlerin balıkçı barınağına isabet ettiği değerlendirildi. Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul olay yerine gelerek olayla ilgili bilgi aldı, başlatılan operasyonu yönetti.


#Kemer
#Antalya
#Saldırı
8 yıl önce