|

‘Müptezel’in T’si de oldu

İzmir’de baba-kızın hayatını kaybettiği kazadan bir hafta sonra itiraf mektubu yayımlayan Behzat Ç.’nin senaristi ve “Müptezeller” kitabının yazarı Emrah Serbes T’sini kavuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/10/2017 lundi
Güncelleme: 07:44 - 2/10/2017 lundi
Yeni Şafak
Behzat Ç.’nin senaristi ve “Müptezeller” kitabının yazarı Emrah Serbes
Behzat Ç.’nin senaristi ve “Müptezeller” kitabının yazarı Emrah Serbes

Cezaevine götürülürken “Benim soyadım Serbes, sonunda ‘T’ yok” diyerek şov yapan senarist T tipi cezaevine gönderildi. 22 Eylül’deki kazadan 6 gün sonra savcının suçunu ispatlayacağını anlayınca sosyal medyadaki paylaşım ile otomobili kendisinin kullandığını itiraf eden Serbes, Buca Cezaevi’nden Menemen T Tipi Cezaevi’ne gönderildi. Cezaevi yolunda gazetecilere, “Emrah Serbes... Sonunda T yok” diye bağırdığı için tepki çeken senarist, böylece çok hayal ettiği T’sine devlet desteğiyle kavuştu. Sosyal medyada “Devletin zekasıyla alay edilmez” yorumları yapıldı. İtiraf mektubunda 112’yi aradığını söyleyen, ancak bu yalanı hemen ortaya çıkan senaristin, alkol testinden kurtulmak için kaçmadığını aracındaki görüntüler yalanlamıştı.

LAMBALARI YANIYORDU

Bu arada, Özçelik ailesinin avukatı Burcu Ece Güler, güvenlik kamerası kayıtlarında ailenin içinde bulunduğu otomobilin farları ve fren lambalarının yandığının açıkça görüldüğünü, görüntüleri savcılığa delil olarak sunacaklarını söyledi. İzmir-Aydın otoyolunda yaşanan kazada Ayhan Özçelik (59) ile 16 yaşındaki kızı Zeynep Özçelik hayatını kaybetmiş, Nilgün Özçelik de ağır yaralanmıştı.


#Ayhan Özçelik
#Zeynep Özçelik
#Behzat Ç.
#Emrah Serbes
il y a 7 ans