Şanlıurfa Valiliğinden 'Siverek'te okula saldırı' iddialarına ilişkin açıklama: Şüpheli hareketler sergileyen şahıs etkisiz hale getirildi
14:24, 17/04/2026, CumaG: Güncelleme: 15:02, 17/04/2026, Cuma
AA

Siverek'te öğrenci velisi olduğunu söyleyen bir şahsın saldırı düzenlediği iddiasıyla ilgili valilikten açıklama yapıldı.
Şanlıurfa Valiliği, Siverek ilçesindeki bir ortaokula gelerek kendisini veli olarak tanıtan kişinin, şüpheli hareketleri üzerine okulda görevli polis tarafından etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Siverek ilçesindeki bir ortaokulda bir öğretmenin saldırı sonucunda yaralandığı" şeklinde yer alan haberler üzerine açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtildi.
Açıklamada,
"Bugün Siverek'te bulunan Dumlupınar Ortaokulu'na gelerek öğrenci velisi olduğunu beyan eden ve şüpheli hareketler sergileyen bir kişi okulda bulunan polisimiz tarafından etkisiz hale getirilmiştir."
ifadeleri kullanıldı.



Hayat
Saldırıda ölen 4 öğrencinin mezarında hüzün ve gözyaşı hakim: Mezarlara şeker atkı konuldu

Gündem
Kahramanmaraş Valiliğinden okuldaki silahlı saldırıya ilişkin açıklama: 5 öğrenci yoğun bakımda

Gündem
Samsun’da okullara saldırı yapılacağı yönündeki paylaşımlara 7 gözaltı

Gündem
Okul saldırısının failinin poligonda atış yaptığı görüntülere ilişkin 1 polis görevden uzaklaştırıldı
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.