|

'Anne' dizisindeki sahne 'yok artık' dedirtti

'Anne' dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren her bölümüyle çok tartışıldı. Dizide rol alan 8 yaşındaki Beren Küçükyıldız'ın sahneleri hem ebeveynler hem de uzmanlar tarafından eleştirildi. Dün akşam yayınlanan 28. bölümde küçük kızın, annesi tarafından azarlandığı sahne "yok artık" dedirtti. Kadın oyuncu, Beren Küçükyıldız'a avazı çıktığı kadar bağırarak ağza alınmayacak sözler sarf etti.

Yeni Şafak ve
10:37 - 17/05/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:00 - 17/05/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
'Anne' dizisi ilk bölümünden beri tepkilere neden oluyor.
'Anne' dizisi ilk bölümünden beri tepkilere neden oluyor.
Yayınlandığı günden itibaren eleştirilerin hedefi haline gelen 'Anne' dizisi her bölümde biraz daha şaşırtıyor. Dizinin oyuncusu 8 yaşındaki Beren Küçükyıldız'ın oynadığı sahnelerde yaşananlar hem izleyicileri hemde uzmanları rahatsız ediyor. Pedagogların, sette psikolog bulunmasının bir önemi olmadığını ve çocuğun travmayı yaşarken yanında uzman olmasının travma etkilerini azaltmayacağını söylemesine rağmen sahneler her geçen gün daha fazla şiddet içeriyor.


Küçük oyuncuya hakaret dolu sözler

Dün akşam ekrana gelen 28. bölümde 'Turna'yı canlandıran Beren Küçükyıldız'ın kardeşi 'Hasan' ile eve geldiği sahne yoğun şiddet içeriyordu. Turna ve Hasan'ın annesi rolündeki kadın oyuncunun avazı çıktığı kadar bağırması "yok artık" dedirtti.

Turna'ya bağıran, el kaldıran fakat vurmayan anne rolündeki oyuncunun ses tonu 8 yaşındaki bir çocuk için fazla yüksekti. Psikolojik şiddet barındıran bu sahnelerde kullanılan sözcükler de hayal kırıklığıydı. Anne rolündeki oyuncunun 'Turna'ya, "Neredesin ulan sen? Yalan söyleme çarparım bir tane! Cevap ver bana. Git çabuk gözüm görmesin, patlatacağım kafanı" gibi sözler sarf etmesi

#Beren Küçükyıldız
#Anne
#Anne dizisi
#Star Tv
7 yıl önce