|

Aylardır ekrana gelemeyen Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nin baş rolü değişti

Daha önce yönetmeni ve senaristi değişen 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' dizisinin setinde şimdi de başrol oyuncusu değişti. Kenan İmirzalıoğlu ile baş rolü paylaşacak olan Selin Demiratar kadrodan çıkarıldı. Dizide Büşra Develi, Kenan İmirzalıoğlu ile oynayacak. Dizinin ayrıca çarşamba akşamı yayınlanarak Diriliş Ertuğrul'a rakip olacağı iddia ediliyor.

Yeni Şafak
15:40 - 2/02/2018 Cuma
Güncelleme: 15:52 - 2/02/2018 Cuma
Diğer
Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinde, Fatih Sultan Mehmet'i Kenan imirzlaıoğlu canlandıracak.
Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinde, Fatih Sultan Mehmet'i Kenan imirzlaıoğlu canlandıracak.

O3 Medya'nın Kanal D için çektiği 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' dizisinde başrol oyuncusu değişti. Dizi için 24 yaşındaki oyuncu Büşra Develi ile anlaşıldı.

Yaklaşık 5 ay önce çekimleri başlayan 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' dizisinin önce yönetmeni, sonra Metin Akpınar'ın da aralarında olduğu bazı oyuncuları ve senaristi değişmişti. Medyatava'nın haberine göre, ilk bölümü çöpe atılan dizinin önce Ekim sonra ise Ocak ayında ekrana geleceği iddia edilmişti. Dizide yapılan değişiklikler ve ilk bölümün baştan çekilmesi gibi sebepler ile merakla beklenen dizi yayınlanmadı. Ayrıca dizinin çarşamba akşamı yayınlanarak Diriliş Ertuğrul ile reyting mücadelesine gireceği iddia ediliyor.

#Mehmed Bir Cihan Fatihi
#Kenan İmirzalıoğlu
6 yıl önce