|

Çukur ve Söz o diziyi bitirdi

ATV'nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler'in final kararı aldığı iddia ediliyor. Pazartesi akşamları ekrana gelen ve 4 sezondur izleyici ile buluşan Kırgın Çiçekler, 4 bölüm sonra ekrana veda edecek. Bu sezon yayın hayatına başlayan Çukur dizisi ve Söz, reyting listesinde birinciliği kimseye kaptırmayan Kırgın Çiçekler'in izlenme oranlarını düşürünce yapım şirketinin final kararı aldığı iddia edildi.

Yeni Şafak
10:13 - 14/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:38 - 14/02/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Pazartesi akşamları ekrana gelen iki iddialı dizi  reyting için mücadele ediyor.
Pazartesi akşamları ekrana gelen iki iddialı dizi reyting için mücadele ediyor.

Yapımcılığını NTC Medya’nın üstlendiği atv’nin “Kırgın Çiçekler” dizisi, ekrana veda etmeye hazırlanıyor. 2015 Haziran’ından beri yayında olan dizi geçen haftalarda 100. bölüm kutlamasını yapmıştı. Yetişme yurdunda büyüyen 5 genç kızın etkileyici öyküsünü ekrana taşıyan dizi, Hazar Motan, Biran Damla Yılmaz, Aleyna Solaker ve Gökçe Akyıldız gibi genç yeteneklerden oluşan başrolleriyle reyting rekorları kırmış ve uzun süre zirvede kalmıştı.

Çukur ve Söz mü bitirdi?

Pazartesi günü 109. bölümü ekrana gelen dizinin 113. bölümde final yapacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan Söz ve bu sezonun favori dizisi Çukur'un, Kırgın Çiçekler ile aynı gün yayınlanması ve dizinin reytinglerini düşürmesi nedeniyle yapım şirketinin final kararı aldığı iddia ediliyor.


#Kırgın Çiçekler
#ATV
#Dizi
#Televizyon
#Final
6 yıl önce