|

Çukur'dan katliam gibi final: 13 oyuncu ayrıldı

Show TV'nin fenomen dizisi 'Çukur' izleyicisini şoke eden bir bölümle sezon finali yaptı. Dizinin sezon finalinde 13 isim ölerek veda etti. İşte Çukur dizisinden ayrılan oyuncular...

Yeni Şafak
14:25 - 12/06/2018 Salı
Güncelleme: 14:31 - 12/06/2018 Salı
Yeni Şafak
Çukur dizisinin başrollerini Erkan Kolçak Köstendil ve Aras Bulut İynemli paylaşıyor.
Çukur dizisinin başrollerini Erkan Kolçak Köstendil ve Aras Bulut İynemli paylaşıyor.

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Erkan Kolçak Köstendil'in paylaştığı, Ay Yapım imzalı 'Çukur'un sezon finali 11 Haziran Pazartesi akşamı ekrana geldi.

Çok sayıda karakterin öldüğü sezon finalinde; Vartolu, Sadiş ve Medet'in yaşadığı dağ evine silahlı baskın düzenlendi. Aynı anlarda düğün hazırlıkları yapan Koçovalılar'ın evine baskın yapıldı ve adeta bir katliam yaşandı. Öte yandan İdris, Paşa ve Emmi'nin içinde bulunduğu bina silahlı adamlar tarafından sarıldı.


Emrah ve Nazım öldü

Dün akşam yayınlanan bölümde ilk ölenler Emrah ve Nazım oldu. Baykal'ın oğlu Nazım'ı canlandıran Ahmet Tansu Taşanlar, Baykal'ın diğer oğlu olan Emrah tarafından silahla vurularak öldürüldü. Bu sırada Nazım'ın zehirli portakal suyunu içen Emrah da zehirlenerek hayatını kaybetti ve böylece Alperen Duymaz da diziye veda etti.

İnzivaya çekilen Vartolu ve Sadiş'e yapılan saldırı sırasında onları korumaya çalışan Medet vurularak öldü ve Mustafa Kırantepe diziden ayrıldı.

Kubilay Aka, Perihan Savaş, İrem Altuğ...

Akşın ve Celasun'un düğünü sırasında yapılan saldırı sonucunda Perihan Savaş (Sultan Koçovalı), Nebil Sayın (Muhittin), İrem Altuğ (Ayşe), Zeynep Kumral (Nedret), Cem Uslu (Metin), Uğur Yıldıran (Kemal), Aytaç Uşun (Meke), İlayda Alişan (Akşın), Kubilay Aka (Celasun), Ece Yaşar (Karaca), ve Doğancan Sarıkaya (Acar) ölerek diziye veda etti.

#Çukur
#Erkan Kolçak Köstendil
#Aras Bulut İynemli
#Dizi
6 yıl önce