|

Esra Erol ekranlardaki yerini kaybetti

Eylül ayında gündüz kuşağında izlenen yaşam aktüel programlarının izlenme ve adından söz ettirme verileri açıklandı. Gündüz kuşağının çok takip edilen programlarından olan Esra Erol, değişen format sonrası giderek yerini kaybetti. İzlenme oranları düşen Esra Erol'da, adından en çok söz ettiren programlar arasında da ancak 5. olabildi.

Yeni Şafak
11:03 - 6/10/2017 Cuma
Güncelleme: 11:04 - 6/10/2017 Cuma
Diğer
Esra Erol'un programı, format değişikliğinden sonra hızla reytinglerde düşüş yaşamıştı.
Esra Erol'un programı, format değişikliğinden sonra hızla reytinglerde düşüş yaşamıştı.

Eylül ayında gündüz kuşağında izlenen yaşam aktüel programlarının izlenme ve adından söz ettirme verileri açıklandı.


Medya Takip Ajansı'nın yaptığı araştırmaya göre, gündüz kuşağının çok takip edilen programlarından olan Esra Erol, değişen format sonrası giderek yerini kaybetti. İzlenme oranları düşen Esra Erol'da, adından en çok söz ettren programlar arasında da ancak 5. olabildi.


Hakkında 78 haber yapılan 'Müge Anlı İle Tatlı Sert' adından en çok söz ettiren birinci program olurken, 'Balçiçek İlter'le Olay Yeri' 32 haberlerle ikinci, Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın birlikte sunduğu 'Artık Susma' programı 29 haberle üçüncü ve 'Kaybolan Çiçekler' adlı program ise 28 haberle dördüncü oldu.

Yeni sezonda format değişikliğine giden programlardan olan ve sunuculuğunu Esra Erol’un yaptığı 'Esra Erol'da' programı ise 26 haberle ancak beşinci sırada yer alabildi.


#Esra Erol
7 yıl önce