|

Fatih Sultan Mehmet'in babasını Taner Birsel oynayacak

Fatih Sultan Mehmet'in hayatını anlatan dizi Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nin mart ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Dün yayınlanan ikinci tanıtımıyla izleyici heyecanlandıran dizi ile ilgili ayrıntılar da belli olmaya başladı. Dizide Fatih Sultan Mehmet'in babası Sultan Murat'ı Taner Birsel'in oynayacağı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
10:20 - 21/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:37 - 21/02/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinin mart ayında ekrana gelmesi bekleniyor.
Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinin mart ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

“Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisinin dün ekrana gelen ikinci tanıtımı büyük ilgi gördü. Senaryosunu Ercan Mehmet Erdem’in yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Cevdet Mercan’ın oturduğu dizinin yeni tanıtımında sürpriz bir isim dikkatleri üzerine çekti. Aldığı çok sayıda teklife rağmen dizilerde rol almayan usta tiyatrocu Taner Birsel, bu kuralını dev bütçeli “Mehmed Bir Cihan Fatihi” için bozdu. Ödüllü oyuncu Taner Birsel, dizide Kenan İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı Sultan Mehmet’in babası Sultan Murat rolü ile karşımıza çıkacak.


Taner Birsel konuk oyuncu olacak

Sultan Murat’ın ölümüyle Sultan Mehmet’in tahta geçtiği dizide Taner Birsel konuk oyuncu olarak seyirci karşısına çıkacak. Merakla beklenen “Mehmed Bir Cihan Fatihi”, mart başına yetiştirilmeye çalışılıyor. Salı günü ekrana gelme ihtimalinin yüksek oluğu konuşulan dizide Bizans İmparatoru Konstantin’e hayat veren Ertan Saban’ın kardeşi Demetrios’u da bir başka ödüllü oyuncu Serdar Orçin canlandırıyor.

#Mehmed Bir Cihan FAtihi
#Kenan İmirzalıoğlu
#Taner birsel
6 yıl önce