|

'İsimsizler'e dünyada övgü

Birkaç hafta önce yayın hayatına başlayan ve çok beğenilen 'İsimsizler' dizisi Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük eğlence dağıtımı etkinliği 'Fresh Tv Fiction'da seçilen yirmi dizi arasına girdi. Etkinlikte, 'İsimsizler' dizisinden övgüyle bahsedildi.

Yeni Şafak
15:29 - 7/04/2017 Cuma
Güncelleme: 15:48 - 7/04/2017 Cuma
Dizideki 'Kaymakam Fatih' karakterini Uğur Güneş canlandırıyor.
Dizideki 'Kaymakam Fatih' karakterini Uğur Güneş canlandırıyor.

3-6 Nisan tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen, dünyanın en büyük içerik ve eğlence dağıtımı etkinliklerinden biri olan ‘Fresh Tv Fiction’ günü gerçekleşti.

Dünyanın dört bir tarafında yayınlanan dizilerin tanıtıldığı Fresh Tv Fiction’da Türkiye'de büyük beğeni kazanan dizi ‘İsimsizler’ seçilen yirmi dizi içerisinde yer aldı.Hürriyet'in haberine göre; övgüyle tanıtılan 'İsimsizler' dizisi herkes tarafından büyük beğeni kazandı.

Reyting'de ilk 5'te

Pazartesi akşam üçüncü bölümüyle ekrana gelecek olan 'İsimsizler' dizisi izleyiciler tarafından çok beğenildi. Dizi, Virankaya'da kaymakamın şehit edilmesi üzerine görev başına geçen Kaymakam Fatih ve 7 kişilik ekibinin mücadelesini anlatıyor. Ülke için masa başı yerine ateş altını tercih eden Kaymakam Fatih'in ekibinin içinde yer alan karakterler, dizinin yayınlandığı akşam sosyal medyada ilgi görüyor.

Vatan, millet, asker konulu 'İsimsizler' geçtiğimiz günlerde yayınlanan ikinci bölümüyle AB grubunda 3'üncü, Total'de 5'inci oldu.

#İsimsizler
#Fransa
#Cannes
7 yıl önce