|

Kim Milyoner Olmak İster'e Topkapı Sarayı'ndan katıldı

Sevilen yarışma Kim Milyoner Olmak İster'in 801. bölümünde yarışan Cuma Kervankıran, seyircilerin ve izleyicilerin ilgisini çekti. Topkapı Sarayı'nda temizlik görevlisi olduğunu söyleyen Kervankıran işine olan sevgisini şu sözlerle anlattı: "Popüler olan bir yerde çalışıyorum, dünyanın göz bebeği, herkes bizim işimize gıpta ile bakıyor. Biz işimizi seviyoruz, en iyisini yapmaya çalışıyoruz." Kervankıran, yarışmadan 7 bin 500 liralık çekle ayrıldı.

Yeni Şafak
15:17 - 6/02/2019 Çarşamba
Güncelleme: 16:22 - 6/02/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Topkapı Sarayı'nda temizlik personeli olarak çalışan Cuma Kervankıran, sevilen yarışma Kim Milyoner Olmak İster'de ekrana geldi.
Topkapı Sarayı'nda temizlik personeli olarak çalışan Cuma Kervankıran, sevilen yarışma Kim Milyoner Olmak İster'de ekrana geldi.

Kim Milyoner Olmak İster'in 801. bölümünde yarışan Cuma Kervankıran, en dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu. Sungurlu Ticaret Meslek Lisesi mezunu olan yarışmacı, 15 bin TL kazanmayı hedeflediğini söyledi. Çok heyecanlanan Cuma Kervankıran, yarışmaya eşi ve çocuklarının ısrarıyla katıldığını anlattı.

Topkapı Sarayı'nda temizlik görevlisi olarak çalışan, 45 yaşındaki Cuma Bey, işini ne kadar çok sevdiğini şu sözlerle ifade etti:

  • "Popüler olan bir yerde çalışıyorum, dünyanın göz bebeği, herkes bizim işimize gıpta ile bakıyor. Biz işimizi seviyoruz, en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ziyaretçilerin giremediği yerlere bile giriyoruz. Binlerce eseri görüyoruz."
7 bin 500 lira ile ayrıldı

Baraj sorusuna kadar gelen Cuma Kervankıran, "Alexandre Dumas'ın 2 yılda, seri olarak yayımladığı "Monte Kristo Kontu" romanının baş karakteri kimdir?" sorusunu bilemeyince 7 bin 500 liralık çeki alarak yarışmadan ayrıldı.

#Kim Milyoner Olmak İster
#topkapı sarayı
#yarışma
#televizyon
5 yıl önce