|

Mars Grup dediğini yaptı: Yeni Cem Yılmaz'ı buldu

Yapımcı ve sinema işletmecileri arasındaki tartışmada geri adım atılmazken Mars Grup'un "yeni Cem Yılmaz'lar çıkarırız" ifadesi gündeme oturmuştu. 18 Ocak'ta Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmler'i vizyona girecekti. Filmi geri çeken Cem Yılmaz'ın yerine yeni bir yapım getirildi. O tarihte Üç Harfliler: Adak isimli film izleyici ile buluşacak.

Yeni Şafak
16:43 - 7/01/2019 Pazartesi
Güncelleme: 17:14 - 7/01/2019 Pazartesi
Diğer
Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmleri'nin yerine Üç Harfliler: Adak yayınlanacak.
Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmleri'nin yerine Üç Harfliler: Adak yayınlanacak.

Başta BKM, Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz ve Mahsun Kırmızıgül olmak üzere birçok yapımcıyla sinema salonu zinciri Mars Cinema Group arasında yaşanan bilet payları konusundaki anlaşmazlığın ne ölçüde büyük olduğu BKM'nin 'Organize İşler - Sazan Sarmalı'nın 1 Ocak'taki gösterimini ertelemesiyle gözler önüne serilmişti. BKM, 'Organize İşler - Sazan Sarmalı'nı anlaşmazlık sona erince gösterime çıkaracak. Yapımcılarla anlaşma yoluna girmek için henüz bir adım atmayan Mars Cinema Group, salonlardaki boşluğu doldurmak için gösterimleri ileri tarihli olan filmleri öne çekmeye başladı.


Habertürk'ün haberine göre, 18 Ocak'ta Cem Yılmaz'ın 'Karakomik Filmler'i izleyiciyle buluşacaktı. Mars Cinema Group, Cem Yılmaz'ın filmi yerine 'Üç Harfliler: Adak'ın gösterimini öne çekti. Alper Mestçi'nin korku türündeki filminin gösterim tarihi daha önce 5 Haziran olarak açıklanmıştı.



#cem yılmaz
#mars grup
#yılmaz erdoğan
#sinema
#sanat
5 yıl önce