|

Müge Anlı'nın sezona girişi sert oldu

Eylül ayında gündüz kuşağında yayınlanan programlar arasında en çok izlenen ve adından en çok söz ettiren program 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' oldu. Yen sezona giriş yapan Anlı, en yakın rakibinden iki kat fazla adından söz ettirdi.

Yeni Şafak
15:25 - 5/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:27 - 5/10/2017 Perşembe
Diğer
Programların basında geçme istatistikleri sadece sayısal bazda hesaplanıyor. Olumlu ya da olumsuz bir durum ifade etmiyor.
Programların basında geçme istatistikleri sadece sayısal bazda hesaplanıyor. Olumlu ya da olumsuz bir durum ifade etmiyor.

Türk televizyonlarında yaz tatili bitip yeni sezon başlarken ekranlarda yayınlanan yaşam aktüel programları içinde ‘Müge Anlı İle Tatlı Sert’ Eylül ayını zirvede tamamladı.

Medya Takip Ajansı'nın yaptığı araştırmaya göre, gündüz kuşağında yayınlanan programlar arasında en çok izlenen ve adından en çok söz ettiren ‘Müge Anlı İle Tatlı Sert’ hakkında yazılı basında geçen ay 78 haber çıktı.

En yakın rakibi 'Olay Yeri'

Her ay televizyon programlarının yazılı basında çıkan haberlerinin takip edildiği inceleme sonuçlarına göre ikinci sırada bu sezon yayına başlayan ‘Balçiçek İlter’le Olay Yeri’ programı yer alırken, deneyimli programcı Balçiçek İlter’in sunduğu program hakkında yazılı basında 32 haber yer aldığı belirlendi.

Üçüncü sırada evlilik programlarının sona ermesiyle format değişikliğine giden Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın birlikte sunduğu ‘Artık Susma’ yer aldı. Program hakkında geçen ay yazılı basında 29 haber çıktığı belirlendi.

#Müge Anlı İle Tatlı Sert
7 yıl önce