|

'Payitaht Abdülhamid' dünyaya açılıyor

Başrollerinde Bülent İnal ve Özlem Conker’in yer aldığı ‘Payitaht Abdülhamid’ Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenecek MIPTV 2017’de görücüye çıkacak. Dünyanın her yanından 10 binin üzerinde katılımcısıyla yılda iki kere düzenlenen MIPTV 2017'de Bülent İnal ve Özlem Conker ile yapımcılar da bulunacak.

Yeni Şafak
10:07 - 2/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:17 - 2/03/2017 Perşembe
Diğer
'Payitaht Abdülhamid' ikinci bölümüyle 3 Mart Cuma akşamı ekrana gelecek.
'Payitaht Abdülhamid' ikinci bölümüyle 3 Mart Cuma akşamı ekrana gelecek.

Yapımcılığını Es Film'in üstlendiği ve 24 Şubat'ta ilk bölümü ile reyting sıralamasında AB'de ikinci sırayla zirveye ortak olan TRT'nin yeni dizisi 'Payitaht Abdülhamid' dünya prömiyerini, 3-6 Nisan tarihleri arasında Fransa'da düzenlenecek olan MIPTV 2017 ile yapacak. Başrollerinde Bülent İnal ve Özlem Conker'in yer aldığı 'Payitaht Abdülhamid' dünyaya açılmak için Nisan ayında Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenecek MIPTV 2017' fuarında yabancı televizyon yöneticilerinin beğenisine sunulacak.



Dünyanın her yanından 10 binin üzerinde katılımcısıyla yılda iki kere düzenlenen MIPTV 2017'de gösterim yapacak Payitaht Abdülhamid, 'The Last Emperor' ismiyle gösterilecek. 3 Nisan'da Cannes'daki gösterime başrol oyuncuları Bülent İnal, Özlem Conker ve ES Film'in yapımcıları Serdar Öğretici ile Yusuf Esenkal birlikte katılacak.



Gösterim 3 Nisan'da


MIPTV Fuar alanında yer alan Auditorium K salonunda gerçekleşecek olan gösterim, bir gazeteci moderatörlüğünde 3 Nisan Pazartesi günü saat 16.00- 17.30 saatleri arasında yapılacak. Star'ın haberine göre; Payitaht Abdülhamid'in dünya prömiyeri olacağı bu katılım, açılış konuşmasının ardından bir tanıtım videosu ve sonrasında moderatörün oyuncu ve yapımcılara yönelteceği sorularla tamamlanacak.

Abdülhamid’ten öğreneceğimiz çok şey var 'Payitaht Abdülhamid'den ilk görüntüler


#Payitaht Abdülhamid
#Bülent İnal
#Özlem Conker
#TRT 1
#Fransa
#France
#Cannes
#MIPTV
7 yıl önce