|

Payitaht Abdülhamid'in kadrosunda yeni isimler

Geçtiğimiz sezonun iddialı yapımlarından Payitaht Abdülhamid, 29 Eylül Cuma günü TRT1 ekranındaki yerini alacak. Sevilen dizinin ikinci sezon kadrosuna 11 yeni isim dahil oldu.

Yeni Şafak
11:45 - 20/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:46 - 20/09/2017 Çarşamba
Diğer
Sevilen dizinin ikinci sezon kadrosuna 11 yeni isim dahil oldu.
Sevilen dizinin ikinci sezon kadrosuna 11 yeni isim dahil oldu.

Geçtiğimiz sezonun iddialı yapımlarından Payitaht Abdülhamid, 29 Eylül Cuma günü TRT1 ekranındaki yerini alacak.

23 Haziran’da yayınlanan 17.bölüm ile sezon finali yapan dizi, tarihin esintilerini günümüze yansıtmaya devam edecek. “Ulu Hakan” unvanı ile taçlandırılan Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının son 13 yılını anlatan Payitaht Abdülhamid, Kocaeli’nde Sekapark içinde dizi için özel hazırlanan dev platosu, yüksek prodüksiyonu ve başarılı oyuncu kadrosu ile çok konuşulmuştu.

Yeni sezona taze kan!

Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker ve Hakan Boyav’ın paylaştığı Payitaht Abdülhamid’e ikinci sezon ile yeni isimler dâhil olacak.

Payitaht Abdülhamid’in geniş kadrosunun içinde yer alacak bu yılın yeni transferleri arasında ise: Volkan Keskin (Murad), Taner Ertürkler (Selim Paşa), Cemre Baysel (Firuze), Nik Xhelilaj (Marco), Kevork Malıkyan (Parvus), Hacı Ali Konuk (Aşçı Fadıl), Güzide Arslan (Dilşat), Leyla Kırşan (Güzide), Yusuf Aytekin (Söğütlü Osman), Mehmet Sabri Arafatoğlu (Şeyhulislam), Ercüment Fidan (Lord William) gibi TV dünyasının sevilen oyuncuları yer alıyor.

Yönetmen, Emre Konuk!

29 Eylül Cuma akşamı izleyicisine tekrar merhaba diyecek dizinin yönetmen koltuğunda genç ve ödüllü yönetmen Emre Konuk olacak. Konuk, projenin önemiyle ve yeni sezonla ilgili düşüncelerini şu sözleriyle açıklıyor:

“'Payitaht' projesinin, Osmanlı İmparatorluğunun yıkılışını müthiş bir siyasi zekâ ile 33 yıl erteleyen Sultan Abdülhamid Han'ın yaşamını anlatması sebebiyle çok önemli bir eser olduğunu düşünüyorum. Dönem işlerindeki en önemli unsurlardan birisi de tecrübeli bir ekip ile çalışmaktır. Es Film’in Yapım tarafındaki tecrübesi yönetmen olarak işimi fazlasıyla kolaylaştırıyor. Teknik altyapı ve projenin sıhhati için tanınan imkânlar projenin kaliteli olmasının en önemli sebebi aslında. Ayrıca oyuncularımız başta olmak üzere ekipteki her arkadaşımız projenin ruhunu hissetmesi ve gerekli hassasiyete sahip olması da birimleri saatin çarkları gibi uyum içinde çalışmasını sağlıyor.”

#Payitaht Abdülhamid
7 yıl önce