|

'Söz'den nefes kesen fragman

Star'ın sevilen dizisi Söz'ün yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sosyal medyayı sallayan yeni bölüm fragmanıyla Söz dizisinde, Agah, yeniden Yavuz'la karşı karşıya geldi. Dizinin fragmanı şu sözlerle yayınlandı: Heyecandan yürekler ağıza geldi değil mi? Evet, bu bölüm bir başka geliyor!

Yeni Şafak
13:06 - 21/12/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:11 - 21/12/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Söz'ün yeni bölüm fragmanında Yavuz ve Agah karşı karşıya geliyor.
Söz'ün yeni bölüm fragmanında Yavuz ve Agah karşı karşıya geliyor.

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi ‘Söz’ün yayınlanan yeni bölüm fragmanı nefes kesti. Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı ‘Söz’, 25 Aralık Pazartesi akşamı Star TV’de ekrana gelecek olan 27. bölümüyle yine çok konuşulacak.

Heyecan, aksiyon ve sürprizlerle dolu sahneleriyle yeni bölüm fragmanı, yayınlandıktan kısa süre sonra sosyal medyada izlenme ve paylaşım rekorları kırdı.

F16’lar Müdahale Ediyor

Timin canlı bombaları imha etmek için verdiği insanüstü çaba ekrana gelecek. Çolak'ın canlı bomba yuvasını tespit eden Kıdemli üsteğmen Yavuz ve ekibi baskın yapmak üzereyken Hatice ve amcasıyla karşılaşmaları izleyenleri şoke etmişti. F16’ların müdahalesinin ekrana geldiği heyecan dolu fragmanda timin ve Hatice'nin akıbeti büyük merak konusu.

Yavuz ve Agah Karşı Karşıya Geliyor

Yayınlanan fragmanla daha önce kaçmayı başaran Agah'ın yeniden Yavuz'la karşı karşıya geleceği ortaya çıktı. İntihar etti zannettiği annesinin, ölüm emrini Agah'ın verdiğini yıllar sonra öğrenen Yavuz'un büyük hesaplaşması yeni bölümde ekrana gelecek. Merakla beklenen bölümde acaba Yavuz, annesi ve Agah'ın arasındaki neler olduğu öğrenebilecek mi?

#Söz
6 yıl önce