|

Ünlü sunucu internetten izdivaca devam edecek

RTÜK'ün geçtiğimiz yıl attığı adımlar sonucu bütün izdivaç programları yayın hayatına son vermişti. Binlerce kez şikayet edilen izdivaç programlarının sona ermesiyle, sunucular farklı formatlar denedi. Seda Sayan ve Uğur Arslan, yeni formatları tutmadığı için evlilik programını internetten devam ettirme kararı aldı. Birçok skandalın yaşandığı izdivaç programlarından rahatsız olan izleyicilerin "internet" formülüne ne tepki vereceği merak ediliyor.

Yeni Şafak
14:43 - 11/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 14:55 - 11/12/2017 Pazartesi
Diğer
İzdivaç sunucuları, programların yayından kaldırılmasıyla formatlarını değiştirerek ekrana geldi.
İzdivaç sunucuları, programların yayından kaldırılmasıyla formatlarını değiştirerek ekrana geldi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) izdivaç ve flört programlarıyla ilgili geçtiğimiz yıl harekete geçmişti. Kanal D, Show TV, Fox TV, Star TV ile görüşülerek kanallardaki izdivaç programları yayından kaldırıldı.

Medyatava'nın haberine göre, RTÜK'ün evlilik programlarına uyguladığı yaptırımların ardından yayın hayatı biten "Evleneceksen Gel" isimli izdivaç programının internetten yayınlanmasna karar verildi.

Birçok skandala ev sahipliği yapan ve izleyiciyi rahatsız eden içerikleri olan izdivaç programlarıyla ilgili izleyicilerin ne tepki vereceği merak ediliyor.



#Seda Sayan
#İzdivaç
#Esra Erol
6 yıl önce