|

Yapımcıdan izleyiciyi sevindirecek Diriliş açıklaması

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ, dizinin beyaz perdeye aktarılacağını söyledi. Diziyi 3 sezon planladığını fakat ilgiden dolayı 4. sezonu çektiklerini anlatan Bozdağ, 'Ertuğrul' devrinin biteceğini 'Diriliş Osman' devrinin başlayacağını ifade etti.

Yeni Şafak
10:39 - 6/11/2017 Pazartesi
Güncelleme: 10:50 - 6/11/2017 Pazartesi
Diğer
Diriliş Ertuğrul, Çarşamba akşamları tüm reyting listelerinde birinci sıraya oturuyor.
Diriliş Ertuğrul, Çarşamba akşamları tüm reyting listelerinde birinci sıraya oturuyor.

TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ, diziyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bozdağ, Diriliş Ertuğrul'un beyazperdeye aktarılacağını açıklarken, yeni dizisi 'Kut'üm Amare' ile ilgili de bilgiler verdi.

Diziyi 3 sezon çekmek üzere planladığını fakat yoğun ilgiden dolayı 4. sezona uzattıklarını kaydeden Bozdağ, "Ertuğrul kısmı bir sezon daha devam edecek. Nasip olursa “Diriliş Osman” kısmına da geçmeyi planlıyorum. “Diriliş”in filmi de olacak" dedi.

Kut'ül Amare 15 Temmuz nedeniyle ertelendi

Hürriyet'in haberine göre, TRT 1'in merakla beklenen yeni dizisi Kut'ül Amare'yi de anlatan Mehmet Bozdağ, projenin film olarak tasarlandığını sonradan diziye döndüğünü ifade etti.


  • “Kut’ül Amare”de 9 aylık bir ön hazırlık oldu. Tam çekimlere başlayacakken darbe girişimi oldu. İlk başta film yapacaktık. Ona hazırlanıyorduk. Sonra TRT ile konuştuk. Film yapmaktan vazgeçtik ve diziye döndük."


#Diriliş Ertuğrul
#Mehmet bozdağ
#TRT 1
#Kut'ül Amare
6 yıl önce