|

Peki bu ne Ekrem İmamoğlu!

İmamoğlu, darbecileri durdurmak için sokağa çıkan vatandaşlara hakaret ederek, “Sokaklara dökülen bu halka akıl fikir diliyorum” dedi. Darbe başarısız olunca ise İmamoğlu’nun tepkisi, “Ülkemin beyin ölümü gerçekleşmiştir. Başımız sağ olsun” oldu.

Yeni Şafak
21:40 - 31/03/2019 Pazar
Güncelleme: 03:10 - 30/03/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Ekrem İmamoğlu - Dilek İmamoğlu
Ekrem İmamoğlu - Dilek İmamoğlu

CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın 15 Temmuz gecesi darbeciler için kadeh kaldırdığını gösteren skandal görüntülerin yankıları sürerken şimdi de CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun eşinden çarpıcı mesajlar ortaya çıktı.

Dilek İmamoğlu, darbe gecesi yaptığı skandal paylaşımlarda, FETÖ’cü teröristlerle aynı dili konuşarak halka ‘sokağa çıkmayın’ çağrısında bulunuyor. Aynı gece milletin destansı bir direnişle darbeyi püskürtmesine adeta üzülen İmamoğlu, Twitter hesabında aynen şunu yazmış: “Sokaklara dökülen bu halka akıl fikir diliyorum o kadar.”

Darbenin bastırılmasından duyduğu üzüntüyü, “Ülkemin beyin ölümü gerçekleşmiştir. Başımız sağolsun” sözleriyle ifade eden Dilek Hanım’ın mesajının altına, ona destek veren çok sayıda kullanıcı da yorum bıraktı.


İmamoğlu’nu takip eden bazı kullanıcıların “Demokrasinin selası veriliyor”, “Şeriat bağıra bağıra geldi” ve “Maalesef oyun bitti” diye yazdığı görüldü. Bunun yanında Bayan İmamoğlu, 15 Temmuz sonrası askeri okullara yönelik düzenlemeye de karşı çıktı. İmamoğlu “Memleketim memleketim.. Çırpınıyor ayakları altında bir avuç hergelenin”, “Bu okulları kapatan ve çanak tutan zihniyete lanet olsun” diye yazdı.

#Ekrem İmamoğlu
#Dilek İmamoğlu
#FETÖ
5 yıl önce