|

Alexander Sörloth'un sözleşmesinde buy-out maddesi var mı?

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi transferde hareketlilik yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Flavio, Marlon, Trondsen ve Plaza'yı renklerine bağlayan bordo mavililer, Sosa ve Novak ile de yollarını ayırmıştı. Yaşanan bu gelişmelerle birlikte Karadeniz ekibinin golcüsü Alexander Sörloth'la Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig'in ilgilendiği belirtilmişti. Oyuncunun sözleşmesiyle ilgili birçok iddia ortaya atılırken Trabzonsporlu taraftarlar oyuncunun sözleşmesinde buy-out maddesinin olup olmadığını sorgulamıştı. Haberimizde Trabzonspor'un Norveçli golcüsü Alexander Sörloth'un sözleşmesindeki detayları topladık.

21:07 - 3/09/2020 الخميس
Güncelleme: 21:44 - 3/09/2020 الخميس
Yeni Şafak
Alexander Sörloth geçtiğimiz sezon 24 golle Süper Lig'de gol kralı olmuştu.
Alexander Sörloth geçtiğimiz sezon 24 golle Süper Lig'de gol kralı olmuştu.

Geçtiğimiz sezon 24 gol atarak Süper Lig'de gol kralı olan Alexander Sörloth, birçok kulübün radarına girmeyi başardı.

Son olarak Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig'in transfer girişimlerinde bulunduğu Norveçli oyuncunun sözleşmesi de merak konusu oldu.

Crystal Palace takımından 750 bin euro bedelle Trabzonspor'a 2 yıl kiralanan Sörloth, bordo mavili takımdan yıllık 1.5 milyon euro ücret alıyor.

Norveçli oyuncu 2020/21 sezonunda Trabzonspor formasıyla resmi maçların yüzde 50'sinde ilk 11 başlaması halinde 6 milyon euro ödenerek Trabzonspor'un bonservisli oyuncusu olacak.

Ayrıca oyuncunun sözleşmesinde herhangi bir buy-out maddesi de bulunmuyor. Trabzonspor, oyuncunun transferini tamamlamak için önümüzdeki sezonu bekliyor.

Buy-Out ne demek?
  • Sözleşme süresinden önce belirlenen miktarın ödenerek oyuncunun tüm haklarına sahip olmak.

#Trabzonspor
#Alexander Sörloth
#Buy Out Maddesi
#RB Lepzig
٪d سنوات قبل