|

Ankaragücü Tiago Pinto'yu transfer etti

Süper Lig'in yeni takımlarından MKE Ankaragücü, son olarak Osmanlıspor forması giyen sol bek Tiago Pinto'yu kadrosuna kattı.

Yeni Şafak
13:48 - 15/07/2018 Pazar
Güncelleme: 14:14 - 15/07/2018 Pazar
AA
Tiago Pinto, Ankaragücü ile sözleşme imzaladı.
Tiago Pinto, Ankaragücü ile sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekip, sol bek Pinto ile 3 yıllık ön sözleşme imzaladı.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, Pinto transferiyle kadrolarını güçlendirdiklerinin altını çizerek, "Pinto kendisini ispat etmiş başarılı bir futbolcu. Camiamıza hayırlı olsun. Hocamızın raporu doğrultusunda ihtiyaç duyulan bölgelere transferler devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.

Kulüp başkanı Mehmet Yiğiner ile görüştükten sonra kendisini Ankaragücü'ne bağlayan ön sözleşmeye imza atan Pinto ise "Ankaragücü'nün bu şehir için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Ankaragücü'nde olmaktan dolayı son derece mutluyum. Taraftarlarımızın takımını sahiplenişi muhteşem. Onların karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

  • Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay yaptığı bir açıklamada Tiago Pinto'nun Süper Lig'in en iyi sol beki olduğunu iddia etmişti.


#Ankaragücü
#Süper Lig
#Tiago Pinto
6 yıl önce