|

Ankaragücü'nden nokta atışı transfer: Dever Orgill

Süper Lig'de küme düşme tehlikesi yaşayan takımlardan olan Ankaragücü, devre arasında yaptığı transferlerin meyvelerini toplamaya devam ediyor. İkinci yarıda çıktıkları maçlarda yeni oyuncuların katkılarıyla kritik puanlar toplayan başkent temsilcisi Antalyaspor ile oynanan maçta da Dever Orgill ile sonuca gitti. 28 yaşındaki oyuncu Akdeniz temsilcisi karşısında hat-trick yaparken Süper Lig kariyerindeki 5 maçta önemli bir istatistiğe de imza atmış oldu.

Yeni Şafak
20:59 - 1/03/2019 Cuma
Güncelleme: 23:52 - 1/03/2019 Cuma
Yeni Şafak
Orgill, Süper Lig'de çıktığı 5 resmi maçta 5 gole ulaşırken bu mücadelelerde 1 de asist yaptı.
Orgill, Süper Lig'de çıktığı 5 resmi maçta 5 gole ulaşırken bu mücadelelerde 1 de asist yaptı.

Ankaragücü'nün devre arasında Avustralya'nın Wolfsberger takımından kadrosuna kattığı Dever Orgill müthiş bir performans sergiliyor. Jamaikalı santrafor Ankaragücü formasıyla çıktığı 4 maçta 2 gol 1 asist yapmıştı.

Süper Lig'in 24. haftasında açılış maçında Antalyaspor'a konuk olan Ankaragücü sahadan 4-2 galip ayrıldı. Başkent ekibinin 3 golünü Orgill attı ve 28 yaşındaki oyuncu gol sayısını 5'e çıkardı.

Gol sevinci Usain Bolt'tan
  • Orgill attığı gollerden yaptığı sevinçle de dikkat çekmişti. Jamaikalı oyuncunun bu sevinci Usain Bolt'tan esintiler taşıyor. Efsane atlet de yarışlar sonunda tribünlere doğru kollarını yöneltip poz veriyordu.


Dever Orgill, Anadolu Ajansı'na verdiği röportajda kendisi hakkında bilinmeyenleri anlatmıştı;
  • "Takla atmak, benim yaptığım en güzel gol sevinçlerinden biridir. Genel olarak bu sevinci yaparım. Bazen otomatik olarak çıkıyor, bazen de Usain Bolt gibi farklı şeyler yapıyorum. Bazen de oğlum bana, 'Baba gol attıktan sonra şunu yap.' diyor. Ben de onu yapmaya çalışıyorum. Hangi takıma gidersem gideyim taraftarlar taklayı sevdiği için bu şekilde seviniyorum."
  • "Finlandiya'da oynamaya başladığım zaman Jamaikalı Luton Shelton, Kardemir Karabüspor'a transfer olmuştu. Shelton, 'Benim idolüm.' diyeceğim bir futbolcu. Onu sürekli takip ettim. Jamaika'da rekor kıran bir futbolcu."
#Dever Orgill
#Ankaragücü
#Antalyaspor
5 yıl önce