|

Arjantin basınından Sosa için flaş transfer iddiası

Beşiktaş'ın bu sezon şampiyonluğuda büyük pay sahibi olan Jose Ernesto Sosa, Arjantin basınına göre West Ham United ile görüşüyor. Slaven Bilic'in transfer listesinde olan oyuncu için ödeneceği iddia edilen bonservis bedeli ise dudak uçuklatan cinsten.

Yeni Şafak
09:54 - 1/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 10:32 - 1/06/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Jose Ernesto Sosa (Beşiktaş)
Jose Ernesto Sosa (Beşiktaş)

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic, bu transfer döneminde gözünü Beşiktaş'a dikti...



Atiba Hutchinson ve Gökhan Töre gibi isimlerin transferi için siyah beyazlı kulüple görüşmelerde bulunan İngiliz kulübü şimdi de Jose Ernesto Sosa ile ilgileniyor.



Arjantinli futbolcunun transferi için en ciddi iddia Arjantin basınından geldi. Dün gece ortaya çıkan transfer gelişmesinde Sosa için İngiliz kulübünün 9 milyon euro (29 milyon TL) ödeyeceği ve transferi noktalayacağı belirtildi. Beşiktaş'ın bu sezon en dikkat çekici futbolcuarı arasında olan Sosa için West Ham United kulübünün teklif yaptığını belirten Sports Center ESPN, 30 yaşındaki futbolcunun gelecek sezon Premier Lig'de forma giymesinin beklendiğini ifade etti.



Beşiktaş ciddi kâr edecek

Jose Ernesto Sosa için Arjantin basınının ortaya attığı bu iddialar doğru çıkarsa siyah beyazlılar Sosa'dan ciddi bir gelir elde edecek. 2014-2015 sezonu başında Metalist Kharkiv'den 3 milyon 400 bin euro bonservis bedeli karşılığında alınan yıldız isim 9 milyon sterline satılması halinde Beşiktaş Sosa'dan yaklaşık 3 katı kar edecek. 30 yaşındaki Arjantinli futbolcunun siyah beyazlılarla sözleşmesi 2018 yılında sona erecek.


















#Beşiktaş
#West Ham United
#Jose Ernesto Sosa
#Bilic
8 yıl önce