|

Aykut Kocaman: Beşiktaş maçında taç hırsızlığı yapıldı

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, Akhisarspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada Beşiktaş ile oynadıkları maçta taç hırsızlığı yapıldığını ifade etti.

Yeni Şafak
10:34 - 5/03/2018 الإثنين
Güncelleme: 10:50 - 5/03/2018 الإثنين
AA
Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, zirve yarışından ağır bir yara aldı.
Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, zirve yarışından ağır bir yara aldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Akhisarspor'a sahalarında 3-2 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman, maçın hakemi Arda Kardeşler'in deplasman takımlarının isteyeceği bir hakem olduğunu anlatarak, şunları kaydetti;

"Hayatımda böyle bir şey görmedim"
  • "Burada maç kazanmak çok kolay. Fenerbahçe her zaman kazanması gereken bir takım, bunu inkar etmiyorum. Öbür taraftan da Arda Kardeşler bakıldığında kritik hatalar yaptı. Harika bir deplasman hakemi gibiydi. Hiçbir şekilde bizim son iki Beşiktaş deplasmanındaki hakemler gibi değildi. Ligdeki maçta Cüneyt Çakır, ilk yarıda 8 faulün 2'sinde bizim atağımızı kesti, 6'sında tamamen seyirci baskısıyla ceza sahamıza giren fauller verdi. Kupa maçında Fırat Aydınus... Hayatımda, yaşadığım ender sahnelerden birini gördüm. Beşiktaş'ın stadında taç hırsızlığı oldu. Ben bugüne kadar böyle bir şey görmemiştim. Taç bizimdi. Taçı Beşiktaşlı futbolcu hızlı attı ve hakem oyunu durduramadı. O uğultu nedeniyle hakem bunu tersine çeviremedi. Taç hırsızlığı oldu. Hakemi bugün çok takdir ediyorum, iyi maç yönetti. Dimdik durdu. Keşke oralarda da o tecrübeli hakemler dimdik durabilseydi."

Net penaltılarının verilmediğini savunan Kocaman, "Hakemin de gözünün önünde. Seyredince görecek. 'Baskı altında da olsam vermem' diye gözüktü" dedi.

#Aykut Kocaman
#Beşiktaş
٪d سنوات قبل