|

Aziz Yıldırım'dan Gökhan Gönül ve Mehmet Topal için flaş karar

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mehmet Topal ve Gökhan Gönül ile ilgili ilginç bir karar aldı. Yıldırım iki futbolcuyla bugün yapacağı transfer görüşmesine menajerleri davet etmedi.

Yeni Şafak
09:43 - 27/04/2016 Çarşamba
Güncelleme: 09:51 - 27/04/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Aziz Yıldırım, Vitor Pereira, Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım idmanda bir araya geldi.
Aziz Yıldırım, Vitor Pereira, Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım idmanda bir araya geldi.

Fenerbahçe'de sözleşmeleri biten Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'la görüşmeler bugün başlıyor



Başkan Aziz Yıldırım'ın görüşmeleri bizzat kendi yürüteceği, oyunculara menajerlerinin ilk görüşmede aktif rol almamasını istediği ifade edildi. Yıldırım'ın futbolculara, sadece kendileriyle görüşeceklerini, menajerlerin kulübe gelmeleri halinde ikili görüşmeye dahil edilmeyeceğini aktardığı belirtildi.



Yönetimin, futbolcularla bire bir görüşmelerde 'puana göre prim' sistemini de anlatacakları, bundan sonra yapılacak tüm transferlerde de bu sistemin kullanılacağı öğrenildi. Başkan yapılacak görüşmeden sonra, futbolculara düşünmek için bir hafta gibi bir süre vereceği ardından da menajerleriyle bir araya geleceği aktarıldı.



Bilindiği gibi Başkan Aziz Yıldırım sezon başında, maç başına prim uygulamasının birkaç yıl içinde Fenerbahçe'de tarihe karışacağını açıklamıştı. Yeni sistem Gökhan ve Mehmet Topal ile devreye girecek.







#Aziz Yıldırım
#Fenerbahçe
#Gökhan Gönül
#Mehmet Topal
8 yıl önce