|

Bahçeli: Galatasaray yönetimi o şahsı aforoz etsin

MHP lideri Devlet Bahçeli, Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak'ın "Tanrı, Ekrem İmamoğlu’nu bize bağışladı" sözlerine tepki göstererek, “Galatasaray yönetimi o şahsı aforoz etsin" dedi.

Haber Merkezi
13:05 - 11/05/2019 Cumartesi
Güncelleme: 14:15 - 11/05/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Galatasaray Divan Kurulu Toplantısında, divan kurulu üyesi Hayri Kozak'ın Ekrem İmamoğlu için yaptığı destek konuşmada kullandığı ifadeler dikkat çekmişti.

Kozak konuşmasında, '23 Haziran akşamı yalnızca biz değil Türkiye'nin bayram yapacağı bir akşam olacak. Hepimize düşen görev var. Tutacağız kulağından gelmeyeni de götüreceğiz' demişti.

Gazetecilerle iftarda bir araya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hayri Kozak'ın bu sözlerine tepki gösterdi.

Bahçeli, "Galatasaray yönetimi o şahsı aforoz etsin. Yani çok sayıda taraftarı bulunan spor kulübünü bir kişi bu şekilde istismar edemesin bir eksik kalsın bana göre Galatasaray" dedi.


"Galatasaray Birleşmiş Milletler gibi karşımıza çıktı"

Devlet Bahçeli, Galatasaray'ın Beşiktaş derbisine 11 yabancı futbolcu ile çıkmasının hatırlatılmasının üzerine ise şu değerlendirmeyi yaptı;

  • "Beşiktaş’ın önüne tarihi bir fırsat çıkıyor. Ve Galatasaray derbisinde sonuç aldığı takdirde şampiyonluk için yol aralıyor noktasında beklentimiz vardı. 2-0 mağlubiyet bizi çok incitti. Fakat sporcuların aldığı yıldızlara bakarken gazetelerde bir gördüm ki Galatasaray’ın 11 futbolcusu Birleşmiş Milletler takımı gibi karşımıza çıkmış. Siyaseten bir laf söylemem gerekirse 5, BM’den büyüktür (Gülüyor). Yani Başakşehir, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş, Birleşmiş Milletlerden büyüktür"
#Hayri Kozak
#Galatasaray
5 yıl önce