|

Beşiktaş David Ospina için ilk teklifini yaptı

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, taraftarlarını heyecanlandıracak bir hamle yaptı. Siyah beyazlılar Kolombiya basınının İngiliz basınına dayandırdığı habere göre Arsenal'in file bekçisi David Ospina'ya ilk teklifini yaptı. Habere göre Beşiktaş'ın önerdiği rakam bile belli.

Yeni Şafak
17:26 - 5/06/2016 Pazar
Güncelleme: 17:54 - 5/06/2016 Pazar
Yeni Şafak
David Ospina'nın bu transfer döneminde Arsenal'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor...
David Ospina'nın bu transfer döneminde Arsenal'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor...

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Defans hattına takviye yapması beklenen siyah beyazlıların bir diğer gündem maddesi ise kaleci transferi...



Tolga Zengin ile sözleşme uzatması beklenen Boyko için ise gelecek teklifleri değerlendirme kararı alan Beşiktaş'ta kaleci transferinde öne çıkan ilk isim Arsenal'in yedek kalecisi David Ospina. Kolombiya basınından 'Futbolred'in Mirror'ı kaynak olarak gösterdiği habere göre siyah beyazlı kulüp Ospina için ilk teklifini yaptı. Transfer döneminde takımından ayrılacağı belirtilen yıldız kaleci için Beşiktaş'ın yıllık 3 milyon euro önerdiği ve başarılı file bekçisinin kulübünün kararını beklediği belirtildi.







Güneş Boyko'yu istemiyor

Şenol Güneş'in 'ayağı iyi bir kaleci alabilirim' açıklaması üzerine takımın mevcut kalecileri Boyko ve Tolga Zengin'in ayrılabileceği belirtilmişti. Ancak Güneş'in Tolga'yı takımda tutmak istediği, Boyko için ise yönetimden gelecek teklifleri değerlendirmesini istediği ifade edildi.



Ospina transferi Boyko'ya bağlı

Beşiktaş'ta kaleci transferi tamamen Boyko'ya odaklı. Siyah beyazlıların başkanı Fikret Orman önceki günlerde yaptığı açıklamada 'Biz Boyko'yu 6 ay için transfer etmedik. Kendisine şans verilecek. Geldiği dönemde Beşiktaş kampını bitirmişti. Uyum süreci, duygusal ağırlığı da var. Gitmek için bir talebi olmadı. Gitmek istiyorum derse ve teklif gelirse değerlendirebiliriz' demişti. Başkan Orman'ın Boyko'nun satılması sonrasında yeni bir kaleci almak için resmi hamlelerini gerçekleştireceği ve bu ismin de Ospina olacağı ifade ediliyor.















Beşiktaş'ın yeni sezon açılışına gelecek takımlar belli oldu







#Beşiktaş
#David Ospina
#Boyko
#Şenol Güneş
8 yıl önce