|

'Beşiktaş Emre Güral ile anlaştı' iddiası

Sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ın, Eskişehirspor'la sözleşmesini feshederek Galatasaray'la el sıkışan Emre Güral'a ön anlaşma imzalattığı iddia edildi.

Yeni Şafak
14:43 - 19/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:25 - 19/05/2016 Perşembe
Diğer
 Emre Güral bu sezon Eskişehirspor formasıyla çıktığı 24 resmi karşılaşmada 10 gol atma başarısı gösterdi.
Emre Güral bu sezon Eskişehirspor formasıyla çıktığı 24 resmi karşılaşmada 10 gol atma başarısı gösterdi.

Torku Konyaspor ile dün akşam oynanan maçla sezonu noktalayan 2015-2016 şampiyonu Beşiktaş, transfer mesaisine şimdiden başladı.



Fanatik'in iddiasına göre; Beşiktaş, Eskişehirspor'la sözleşmesini fesheden Emre Güral ile ön protokol imzaladı. Kırmızı-siyahlı kulüp ile yollarını ayırdıktan sonra Galatasaray'la el sıkışan, 27 yaşındaki golcünün sarı-kırmızılı ekibe imza atması bekleniyordu.



Bonservisi elinde olan futbolcunun, önümüzdeki hafta Galatasaray ve Beşiktaş cepheleri ile bir kez daha görüşüp, transferle ilgili son kararı vereceği belirtildi.




Beşiktaş bir adım önde

Emre Güral'ın, Galatasaray'daki hoca belirsizliği, yaşanan mali sorunlar ve Avrupa Kupası yasağı nedeniyle Beşiktaş'a bir adım daha yaklaştığı iddia ediliyor.



Emre Güral ne demişti?

  • Galatasaray'a transferi ile ilgili açıklamalarda bulunan Emre Güral, 'Bu işler nasip, kısmet henüz net bir şey yok. Ben şu anda Florya'dayım ancak Florya'da olma sebebim kondisyonerimin burada olması' şeklinde konuşmuştu.





#Emre Güral
#Beşiktaş
#Galatasaray
8 yıl önce