|

Beşiktaş taraftarından Alexis'e tepki

Beşiktaş'ın İspanyol stoperi Alexis Delgado, siyah beyazlı taraftarların tepkisini çekti. 30 yaşındaki futbolcu Beşiktaş'ın yediği ilk golde penaltıya sebebiyet verirken ikinci yenilen golde de kademe hatası yaptı. İspanyol futbolcu Akhisar'ın attığı 3.golde de kaleci Tolga Zengin ile anlaşamadı. Rodallega'ya yaptığı müdahale etkisiz kalan Alexis yenilen 3.gole de engel olamadı.

Yeni Şafak
20:21 - 23/04/2016 Cumartesi
Güncelleme: 21:34 - 23/04/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş Futbol Takımı
Beşiktaş Futbol Takımı

Beşiktaş'ın devre arasında Getafe'den transfer ettiği Alexis Delgado, Akhisar Belediyespor maçında siyah beyazlı taraftarların tepkisini çekti. İspanyol futbolcu, Beşiktaş'ın yediği ilk golde penaltıya sebebiyet verirken takımının ikinci yediği golde de kademe hatası yaptı. Alexis, Beşiktaş'ın yediği 3 .golde de kaleci Tolga ile anlaşamadı. Rodallega'ya müdahale edemeyen Alexis böylece 3. gole de engel olamadı.



Beşiktaşlı taraftarların sosyal medyada büyük tepki gösterdiği futbolcu sosyal medyada Türkiye gündemine girdi. İspanyol futbolcu yaptığı hatalar sonrası Şenol Güneş tarafından 83.dakikada oyundan alındı. Alexis oyundan çıkarken Beşiktaş taraftarı tarafından ıslıklandı.



İşte taraftarların Alexis ile ilgili tweetleri;








-








-








-








-



-



-





















#Alexis
#Beşiktaş
#Akhisar
8 yıl önce