|

Beşiktaş'ın Aminu teklifi reddedildi

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, sürpriz bir şekilde Osmanlıspor'un yıldız futbolcusu Umar Aminu için 5 milyon euro teklif etti. Afrika basınında yer alan habere göre Osmanlıspor kulübü bu teklifi kabul etmedi. Teklifi Aminu da doğruladı.

Yeni Şafak
11:59 - 26/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:19 - 26/05/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Osmanlısporlu futbolcular Beşiktaş maçı öncesi...
Osmanlısporlu futbolcular Beşiktaş maçı öncesi...

Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Siyah beyazlı kulüpte yönetim ilk olarak Süper Lig'de ilgilendiği futbolcularla görüşmelere başlarken Afrika basını ortaya flaş bir iddia attı.



'Africanfootball'da yer alan habere göre Beşiktaş, Osmanlıspor'da bu sezon müthiş bir performans sergileyen Umar Aminu için 5 milyon euroluk bir teklif yaptı. Oyuncuyla prensip anlaşmasına vardığı belirtilen siyah beyazlıların önündeki tek engelin ise Osmanlıspor Kulübü olduğu aktarıldı.



Serbest kalma bedeli 15 milyon euro

Beşiktaş'ın 5 milyon euroluk teklifini reddeden Osmanlıspor'un siyah beyazlılardan daha iyi bir teklif beklediğini yazan Afrika basını, Aminu'nun serbest kalma bedelinin ise 15 milyon euro olduğunu açıkladı.



Transferle ilgili fikirleri sorulan Aminu ise 'Beşiktaş'ın beni istediği doğru. Ancak Osmanlıspor ile anlaşılmadan bir şey söylemem söz konusu olamaz' dedi. Hatırlanacağı üzere Aminu'nun önceki günlerde Beşiktaş ile 3 yıllık anlaşma sağladığı belirtilmişti.







Şenol Güneş'ten Boyko ve Gomez açıklaması West Ham United'dan Beşiktaş'a komik teklif


#Beşiktaş
#Osmanlıspor
#Umar Aminu
8 yıl önce