|

Beşiktaş'ta Boyko'nun ardından Alexis de ayrılacaklar listesinde

Devre arasında Getafe’den Beşiktaş'a transfer olan Alexis Delgado, son haftalarda sergilediği kötü performans sonrası takımdan ayrılacak isimler arasına girdi. İspanyol futbolcu ile yollar sezon sonunda ayrılacak.

Yeni Şafak
12:38 - 25/04/2016 Pazartesi
Güncelleme: 13:05 - 25/04/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Alexis Delgado, devre arasında Getafe'den transfer edilmişti...
Alexis Delgado, devre arasında Getafe'den transfer edilmişti...

Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor deplasmanında büyük hata yapan isimlerinden biri olan Alexis Delgao için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.



Devre arasında Getafe'den transfer edilen Alexis Delgado'nun Konya, Fenerbahçe ve son olarak Akhisar maçında yaptığı büyük hataların ardından biletinin kesildiği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar'ın sezon sonunda İspanyol stoperle yollarını ayıracağı belirtildi.



Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor ile karşılaştığı müsabakada Alexis Delgado yenilen ilk gol öncesinde bir penaltıya sebebiyet vermişti. İkinci golde kademe hatası yapan Alexis, takımının yediği üçüncü golde de kaleci Tolga Zengin ile anlaşmazlığa düşmüştü. Devre arasında 1 milyon 100 bin euro ödenerek transfer edilen Alexis siyah beyazlı forma ile 10 resmi maça çıkarken 701 dakika sahada kaldı. İspanyol futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol attı.



Hatırlanacağı gibi devre arasında transfer edilen kaleci Boyko da gösterdiği kötü performansla gözden düşmüş ve sezon sonunda yolların ayrılması yönünde karar alınmıştı.

#Alexis Delgado
#Beşiktaş
#Getafe
#Boyko
8 yıl önce