|

Caner Erkin'den Vitor Pereira'ya küfür

Fenerbahçe'de milli futbolcu Caner Erkin ile teknik direktör Vitor Pereira arasında Galatasaray derbisi öncesi yaşananlar gün yüzüne çıkmaya başladı. Kendisinin ilk 11'de olmadığını öğrenen Caner Erkin'in Pereira'ya küfür ettiği öne sürüldü.

Yeni Şafak
12:22 - 15/04/2016 Cuma
Güncelleme: 12:41 - 15/04/2016 Cuma
Diğer

Fenerbahçe'nin başarılı sol beki Caner Erkin, Galatasaray derbisi öncesinde teknik direktör Vitor Pereira ve asbaşkan Ali Yıldırım ile tartışma yaşamıştı.



Bunun üzerine yönetim de açıklama yaparak oyuncunun “spor ahlakına aykırı ve seviyesizce bir davranış" içerisinde bulunduğundan dolayı kadro dışı kaldığını belirtmişti.



Habertürk'te yer alan habere göre; Caner'in bir gün önce yapılan maç antrenmanında 11'de olmasının ardından, ertesi gün açıklanan kadroda ilk 11'de olmadığını görünce teknik direktör Vitor Pereira'ya, “Benim faydalı olacağımı düşünmüyorsan kadroya da alma" dediği... Pereira'nın, “Bu ne demek?" sorusu üzerine de Caner'in küfür ettiği belirtildi.

Daha sonra odadan çıkan Caner'in sarı lacivertlilerin asbaşkanı Ali Yıldırım ile de bir tartışma yaşadığı aktarılırken dün yapılan yönetim kurulunda milli oyuncuya ağır bir ceza vermesi kararlaştırıldı.Özür dilerse ne olacak?Milli oyuncuya 100 bin dolar civarında bir ceza kesilmesi düşünülürken, şu aşamada sözleşmesinin de yenilenmesi gündemden çıkarıldı. Yurt dışından birçok talibi olan Caner'in bu olaylardan sonra yurt dışına gitmesinin yüksek ihtimal olduğu öğrenildi. Hatırlanacağı üzere milli futbolcunun Inter ile 4 yıllık bir ön sözleşme imzaladığı belirtilmişti. Video: Caner Erkin Pereira ile tartıştı Fenerbahçe'de 5 futbolcunun bileti kesildi Aziz Yıldırım'dan Caner Erkin kararı

#Caner Erkin
#Vitor Pereira
#Fenerbahçe
8 yıl önce