|

Chapecoense dünya yıldızlarını reddetti

Kolombiya'daki uçak kazasında futbolcularını kaybeden Brezilya ekibi Chapecoense, teknik direktör Vagner Mancini ile anlaşmaya vardıktan sonra takımını sıfırdan kurmaya başladı. Önümüzdeki haftadan itibaren transfer çalışmalarına hız verecek olan Brezilya Kulübünde başkan Ivan Tozzo yatığı açıklamayla futbol kamuoyunu şaşırttı.

Yeni Şafak
16:16 - 10/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 17:02 - 10/12/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Ronaldinho ve Riquelme, önceki günlerde yaptığı açıklamada Chapecoense'de futbol oynamak istediklerini açıklamıştı.
Ronaldinho ve Riquelme, önceki günlerde yaptığı açıklamada Chapecoense'de futbol oynamak istediklerini açıklamıştı.

Kolombiya'daki uçak kazasında futbolcularını kaybeden Chapecoense Kulübü, sıfırdan yapılanmaya gidiyor. İlk iş olarak teknik direktör Vagner Mancini ile anlaşmaya varan Brezilya Kulübü önümüzdeki haftadan itibaren de transfer çalışmalarına hız verecek.



Ronaldinho, Riquelme ve Gudjohnsen gibi futbolcuların tekrar futbol oynama isteklerini ilettiği Chapecoense, sürpriz bir çıkışa imza attı. Brezilya kulübünün başkanı Ivan Tozzo yaptığı açıklamada "Biz gösterişsiz ve mütevazi bir takımız, bu tarz oyuncularla oynayamayız" diye konuştu.



Tozzo'nun bu açıklamaları Güney Amerika basınında futbolseverlere şaşkınlık yaşatırken Chapecoense'nin alt yapıdan ve kiralık olarak kadrosuna katacağı isimlerle yola devam edeceği ifade edildi.




Vagner Mancini Chapecoense'nin başına geçti





#Chapecoense
#Ronaldinho
#Riquelme
7 yıl önce