|

Derbi öncesi Beşiktaş'tan Gökhan Gönül ve Mehmet Topal açıklaması

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi flaş açıklamalarda bulundu. Albayrak, sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Gökhan Gönül ve Mehmet Topal için 'bu tip oyuncuları kim kadrosunda görmek istemez' diyerek sarı lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

Yeni Şafak
15:08 - 13/04/2016 mercredi
Güncelleme: 16:42 - 13/04/2016 mercredi
Diğer

Şampiyonluk yarışındaki rakipleri Fenerbahçe'nin 2 kilit ismi Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'ün son zamanlarda Beşiktaş'la anılmasını da değerlendiren Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, “Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'ın kulübüyle sözleşmeleri bitiyor. (Gülerek) Bu konuda bazı yakıştırmalar yapılıyor... Bir temasımız yok ama bu tip oyuncuları kim kadrosunda görmek istemez" dedi. Öte yandan Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre'nin Avrupa'daki birçok takımın gündeminde bulunmasını da yorumlayan Metin Albayrak, “Gökhan Töre ve Oğuzhan kontratlı futbolcularımız. Onlarla uzun yıllar yola devam etmeyi planlıyoruz" açıklamasını yaptı.



Metin Albayrak'ın açıklamalarına tepki

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi Metin Albayrak'ın Fanatik'e yaptığı transfer açıklamaları özellikle sarı lacivertli taraftarların tepkisini çekti. Böylesine kritik bir maç öncesinde bu tarz bir açıklamanın yapılmasını yanlış bulan taraftarlar Fenerbahçe yönetimine Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'ü bırakmayın şeklinde tweetler attı.



Sözleşmeleri sona eriyor

Fenerbahçeli Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'ün sözleşmeleri sezon sonunda sona eriyor. Yıldız futbolcuların kontratları sarı lacivertli yönetim tarafından henüz uzatılmazken transfer görüşmelerinin sezon sonuna bırakıldığı belirtildi.










#Beşiktaş
#Fenerbahçe
#Mehmet Topal
#Gökhan Gönül
il y a 8 ans