|

Eren Derdiyok ve 9 numaralı formanın sırrı

Galatasaray'ın yeni transferi Eren Derdiyok sarı kırmızılılara transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Derdiyok, Adnan Polat döneminde de Galatasaray'a imza atmak üzere olduğunu ve o dönemde babasına Polat tarafından 9 numaralı formanın hediye edildiğini söyledi.

Yeni Şafak
16:33 - 4/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 16:52 - 4/08/2016 Perşembe
Diğer
Eren Derdiyok, 2008 yılında babasına verilen Galatasaray formasının sırrını açıkladı.
Eren Derdiyok, 2008 yılında babasına verilen Galatasaray formasının sırrını açıkladı.

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transfer ettiği Eren Derdiyok transferine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Derdiyok 20 yaşında babasına hediye edilen 9 numaralı Galatasaray formasının sırrını da anlattı.



Habertürk'e konuşan Eren Derdiyok, sosyal medyada da ortaya çıkan Eren Derdiyok yazılı Galatasaray forması hakkında açıklamalarda bulundu.



İşte Derdiyok'un açıklamaları;


  • “Tabii ki bunun hayalini kuruyordum. Zaten 2008 yılında İsviçre'de Basel'de oynarken G.Saray ile bir görüşmemiz oldu. Başkan Adnan Polat'la görüşmüştük. Şimdi duygulanıyorum o zamanı hatırlayınca. O yaştayken benim için çok iyi bir fırsattı ama çok da riskliydi. Gelirsin başaramazsın, sonra gittikçe düşersin... Teklif gurur vericiydi ama hazır değildim. Ancak ileride oynamak için hep hayalini kuruyordum, hep aklımdaydı. İçimde ukde kalmıştı. Ben seçtiğim yolu, geleceğe daha sağlam bir şekilde gitmek için seçtim. Şimdi 18-19 yaşında gelsem belki çok faydam dokunmazdı. Her şeyde bir hayır vardır. Yollarımız bu kadar sene sonra kesişti. Bu yüzden çok mutluyum. Her şey hayal ettiğim gibi, hedefime ulaşarak geldim."


#Eren Derdiyok
#Galatasaray
#Kasımpaşa
8 yıl önce