|

Falcao Galatasaray'a bedelsiz gelebilir

Devre arasında kadrosuna santrfor transferi yapmak isteyen Galatasaray'da gündeme Kolombiyalı golcü Falcao geldi. Yıldız futbolcunun takımından bedelsiz ayrılabileceğini ifade eden menajer Fatih İlek, "Falcao Galatasaray'a transfer olabilir" açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
09:46 - 21/12/2018 Cuma
Güncelleme: 10:21 - 21/12/2018 Cuma
Diğer
Falcao bu sezon Monaco formasıyla çıktığı 20 maçta 7 gol atarken 2 de asist yaptı.
Falcao bu sezon Monaco formasıyla çıktığı 20 maçta 7 gol atarken 2 de asist yaptı.

Monaco forması giyen Radamel Falcao'nun Türkiye temsilcisi Fatih İlek, oyuncunun gelecek planlarıyla ilgili önemli bilgiler verdi.

32 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'a transfer olabileceğini belirten İlek'in Radyospor'a yaptığı açıklamalar şöyle;

"Türkiye seçeneğini konuşacağız"

  • "Teknik bir detay oluştu. Zaten Falcao ile bir gelişme olacaksa Türkiye'de benimle olabilir. Hafta sonu Falcao ile bir araya geleceğiz. Türkiye seçeneğini konuşacağız. Çeşitli şartlar var. Bedelsiz bir durum olabilir. Bu şartlar sezon öncesinde de geçerliydi. Şimdi de aynı şartlar var. Monaco'nun içinde durum belli. Farklı bir heyecan yaşamak istiyor. Dünyanın her yerinden Falcao'ya çeşitli teklifler oluyor. Türkiye'ye getirilebilir mi? Hafta sonu onunla görüşeceğiz. Sonra kulüpler şartlarına bakar."
"Beşiktaş da ilgilenmişti"
  • "Beşiktaş da çok ilgiliydi. Bazı girişimler oldu ancak maddi şartları yerine getirebilecek durumda değiller. Galatasaray'ın çalışması beklenen bir çalışma. Aldığı ücret çok yüksek Falcao'nun. Bu sözleşmeye imza atarken formu ve yaşı çok farklıydı. Mevcut sözleşmeyi Çin ve Arap takımlarından alabilir. O da bunun farkında. 6 milyon euroyu Türk takımları verebilir mi? Bazı kulüplerden yetki alıyorlar. Yıllık 6 milyon euro vereceğiz, teklifleri iletiliyor. Oyuncunun paraya ihtiyacı yok. İyi bir ligde olmak da istiyor. Kulüplerin içinde bulunduğu durumu anlattım."
"Transferde Galatasaray avantajlı"
  • "Türkiye Ligi'nin heyecanlı olduğunu biliyor. Falcao geldiği kulüpte bu heyecanı yaşamak istiyor. Ülkemize birçok yıldız geldi. Burada önemli olan kulüpleri sömürmemek. Transferde Galatasaray avantajlı görünüyor. İki futbolcuyu elinden çıkarabilecek. Rodrigues, Maicon ve Mariano'ya ilgilerin olduğunu görüyoruz. Atletico Madrid ve Real Madrid'in de ilgisi olduğunu biliyorum. Olabilir bu ihtimal."

#Radamel Falcao
#Galatasaray
5 yıl önce