|

Fatih Terim'den oyuncularına şampiyonluk mesajı

Süper Lig'in son haftasında bugün Göztepe karşısında şampiyonluk için sahada olacak Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim oyuncuları maça hazırlıyor.

Yeni Şafak
11:30 - 19/05/2018 السبت
Güncelleme: 11:45 - 19/05/2018 السبت
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim.

Süper Lig'de büyük bir çekişmeye sahne olan 2017-18 sezonunun şampiyonu bugün Bornova Stadı'nda oynanacak Göztepe- Galatasaray maçıyla belirlenecek. Bir puan alması halinde bile 21. şampiyonluğunu resmen ilan edecek olan Galatasaray, zafere ulaşıp taraftarını mutlu etmeyi hedefliyor.

Terim'den özel video gösterimi

Sabah'ta yer alan habere göre oyun sisteminde ve ideal 11'inde bu final maçına özel değişikliğe gitmeyecek olan teknik direktör Fatih Terim, takımına ciddiyet uyarısında bulundu. "Artık son 90 dakikamız. Galatasaray gibi oynarsak kazanır, şampiyon oluruz. Çıkın ve son sözünüzü söyleyin" diyen Terim, sarı-kırmızılı taraftarların hazırladığı, dünyanın her yerinden çekilen destek mesajlarını içeren 'Konsantrasyon' videosunu kampta futbolcularına izletti ve öğrencilerini şampiyonluğa kilitledi.

Güvenlik önlemleri üst düzeyde

Bu arada bugün oynanacak Göztepe-Galatasaray karşılaşması için yaklaşık bin 500 polis ve 400 özel güvenliğin görev yapacağı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın başkanlığında yapılan toplantıda, Bornova Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Göztepe-Galatasaray maçında alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Alınan güvenlik önlemleri kapsamında, yaklaşık bin 500 polis ve 400 özel güvenliğin görev yapacağı, karşılaşma öncesi stadyum dışı ve içinde sıkı tedbirler alınacağı belirtildi.

  • Karşılaşmaya alkollü taraftarların, havai fişek, maytap ve meşale gibi yanıcı ve yakıcı madde bulunduranların alınmayacağı, çakmak sokulmayacağı, bu maddeleri taşıyanlarla, kötü tezahürat yapanlar ve sahaya bozuk para atanlar hakkında 6222 sayılı kanuna muhalefet suçundan işlem uygulanacağı kaydedildi.
#Galatasaray
#Göztepe
٪d سنوات قبل